RO Study
👤
Gentuta06
Gentuta06
11-10-2017
Istorie
a fost răspuns
ce inseamna ascensiune capitalista
Răspuns :
AlecuB
AlecuB
11-10-2017
Termenul suna destul de sovietic , eu cred ca inseamna o emancipare a afaceristilor si afacerilor dintr-un teritoriu(stat).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
32. Determinati Un Număr Natural, Știind Că Triplul Său Este Cu 13 Mai Micdecât 79ranta De Vara33. Suma A Două Numere Naturale Este 230, Iar Diferenţa Lor Este
Am Nevoie Numai De Subpuctul B Vă Rog Frumos Mă Chinui De O Oră Pe Ciorne Și Nu Îmi Iese Rezultatul Puțin Ajutor Vă Rog ! Dau Coroană 15 Punct
În Ce Capitol Ana Din Moara Cu Noroc Moare Și De Ce Moare? Vă Rog Imi Trebuie Astazi! Multumesc!
Regula De Trei Simplă1.9 Muncitori Termină O Lucrare În 24 H. În Cât Timp Termină Lucrarea6 Muncitori? Dar 18 Muncitori?2. 12 Robinete Umplu Un Bazin În 20 H.a)
Va Rog Sa Imi Traduceti Urgent Si Bineee In Engleza " Oricare Ar Fi Ea, Tu Încă Miroși A Mine " Dau Coroana, Fara Google Translate, Va Rog....
"La Plecarea Masinii Dupa Loc" ---> Cum Este Corect Aici? "Dupa Loc" Sau "de Pe Loc" ?
Raluca Are 250 De Lei. Bunicul Îi Da O Suma Egala Cu 20% Din Suma De Banipe Care O Are. Câți Lei Are Acum Raluca?
1.suma Masurilor Unghilor In Jurul Unui Punct Este Egala Cu.... 2. Formula Pentru Diametrul Cercului Si Prescurtarea 3. Prescurtarea Pentru Cuvintele Ipotenuza
2^n+2+3•2^+1-9•2^n=64 Va Rog Ajutati Ma.UITE CATE PUNCTE OFER!!!
Ex 3 Va Rog!Dau Coroana