RO Study
👤
Quita
Quita
11-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul23 va rog urgent 10 puncte
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-10-2017
23. a) {-7, 0, 1} ⊂ N - F (deoarece -7 ∉ N)
c) {-5, -1, 0} ⊂ Z - A
e) {-2, 1, 7} ⊂ Z* - A
b) {11, -3, 0} ⊂ Z* - F (deoarece 0 ∉ Z*)
d) {0, 5, 7} ⊂ N* - F (deoarece 0 ∉ N*)
f) {1, 8, 100} ⊂ Z - A.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti O Compunere De 15 Randuri In Care Sa Descrii O Dimineata De Crăciun. Folositi 6 Vb La Gernuziu
Indicati Printrun Cuvant Sinonimul Urmatoarelor Expresi: A Nu(-i) Veni La Socoteala , A Da Ajutor , A Da Foc , A Se Da Huța
Vreu Ex 4 !Vă Rog !Dau Coroană
Indentifica Denumirea Punctului Extrem De Sud Al Americi De Nord Si Denumirea Tari Pe Teritoriul Careia Se Gaseste
Salut Am De Facut O Compunere Cu Titlul "a Fi Eroul Propriei Vieti" . Multumesc De Ajutor . Hai Sa Vedem Cine Are Multa Imaginatie ! =)
Afla Cat Costa Un Kilogram De Gutui Si Cat Costa Un Kilogram De Piersici Daca 3 Kg De Gutui Si 5 Kg De Piersici Costa 43 Lei,iar 4 Kg De Gutui Si 3 Kg De Piersi
“Se Vad” E Verb De Persoana A Doua? Daca Nu E De Persoana A Doua Spuneți-mi De Care Persoana E Dau Coroana
Intr O Poienita Erau Veverite Si Vrabiute In Total 15 Capete Si 50 Piciaore . Afla Cate Veverite Erau? Dauu Coroanaaaa
Va Rog Repede Cazul Si Functia Sintactica La Propozitiile: Ion Era Un Vecin Cumsecade.(e Subliniat Un Vecin) A Stricat Tableta Parintiilor.(tableta) Am Discutat
PS Un Pic De Ajutor ? Scrie Numărul 300 Ca Produs: a.de Doi Factori ,dintre Care Unul Să Aibă O Cifră; b.de Doi Factori ,dintre Care Unul Să Fie 10 c.de Trei Fa