RO Study
👤
Ghena342
Ghena342
11-10-2017
Engleza
a fost răspuns
cum se scrie tema pentru acasa la engleza
Răspuns :
Le0lin
Le0lin
11-10-2017
Homework sau :H: coroana te rog
Answer Link
Аноним
Аноним
11-10-2017
homework
sper sa te ajute!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
George A Desenat Un Dreptunghi Cu Lungimea De 72 Cm,iar Latimea De 48 Cm Ionut A Desenat Un Alt Dreptunghi Avand Perimetrul De Doua Ori Mai Mic Decat Cel Al Lui
Bunicul Are 84 De Ani Tata 3/4 Din Virsta Bunicului Mama 8/9 Din Virsta Tatei Iar Fratele Meu 1/2 Din Virsta Mamei Ce Virsta Are Fratele Meu
Alcătuiește Enunțuri Cu Cuvântul,,vii" În Care Sa Fie Substantiv,verb,adjective Dau Coroană!!!!
Scrie Paranteze Potrivite , Astfel Incat Egalitatile Sa Fie Adevarate 800-20×5+40×5÷3=700
La Noi A Venit In Vizita Un Englez Care Povesteste Pe Unde A Umlat El.de Fiecare Data Ne Spune Distanta Parcursa In Mile O Mila Are 1609 Metri Iar Noi Amm Vrea
Un Tren Parcurge 50 Km În 1,2H Iar Altul În 1,(3)H. Care Dintre Trenuri A Parcurs O Distanță Mai Mare Intr-o Ora Și De Câte Ori?
Căt E 1 Minus 4 Supra 7? Cat E 1 Plus 4 Supra 7?
Prințesele Sunt Eroine Tipice Ale Basmelor. Indică Două Astfel De Texte În Care Apar Aceste Personaje. Vă Rog Ajutați-mă Repede!! Dau Coroană!
Un Taran Are Un Teren De Forma Dreptunghiulara Cu Perimetrul De 288 M Si Lungimea Cu 18 M Mai Mare Decat Dublul Latimii. Cumpara Un Teren Alaturat Cu Latimea Eg
Identifica Autorul Citatului : Iată Cum Se Cred Nemuritorii Geți ,,ei Cred Că Mor Și Că Acel Care Dispare Din Lumea Noastră De Duce La Zeula Zamolxis.Unii Dintr