RO Study
👤
Kpa
Kpa
10-10-2017
Matematică
a fost răspuns
5 la puterea 7 +5 la puterea 8 +5 la puterea 9
Răspuns :
Аноним
Аноним
10-10-2017
5⁷+5⁸+5⁹=
=5⁷(1+5+25)
=31*5⁷
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Ce Cantitate De Zahar Trenuie Dizolvata In 150 Cm³ Apa , Pentru A Obtine O Solutie A Carei Concentratie Este 45% ? 2. In 2 Kg De Solutie De Acid Colhidric De
Sa Se Afle 2 Nr Stiind Ca Suma Lor Este 82 Si Primul Nr Este Cu 2 Mai Mare Decat Triplu Celui De Al Doilea.
Scrieti Toate Numerele De Trei Cifre Distincte Care Contin Cifrele 0,5,7
Analizati ,,l" Din Cuvantul Privindu-l Din Propozitia ,,Eu, Privindu-l Din Padure"
Determinati Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Dintre Numerele Naturale De 25 De Cifre Care Au Suma Cifrelor 25 Si Sunt Divizibile Cu25
Formati Familia Lexicala A Substantivului Scoala
Am De Citit Romanul Mara, Si As Vrea Sa-l Citesc Integral. Imi Puteti Da Sfaturi Despre Cum Sa Citesc Mai Repede Si Mai Eficient? (E Oarecum O Intrebare Despre
De Comentat Strofa 1 Din Poeziea Legamint Respectind : 1.Introduce , Cuprins , Incheiere; 2.sa Fie In Jumate De Pagina 3.sa Includa 2 Idei Ale Srtofei 4.de Come
Aflati Cinci Numere Naturale Consecutive ,stiind Ca Suma Lor Este Egala Cu 5 Pe 31.
Considerati Ca Numarul Lui Aogado Este: Na= 6,023*10^26 Molecule/kmol a) Calculati Numarul Moleculelor Dintr-un Kilogram De Dioxid De Carbon. b) Calculati Masa