RO Study
👤
Dorobantugeorgiana
Dorobantugeorgiana
10-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Ajutor!!!!!!!!!URGENT!!!!
Răspuns :
Nikoleta135
Nikoleta135
10-10-2017
a)[-3;8)
b)[-3;6)
c)3
d)(-3;5)
e)5
f)5
j)(-2;4)
h)6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera 5 Numere Intregi. Sa Se Scrie Un Program Care Calculeaza Media Lor Aritmetica
Scrie Cat Mai Multe Adjective Pentru Substsntivele Padure Cantec Iarna Vant Ploaie
Gaseste Adjectivele Care Sa Aiba Acelasi Inteles Cu Fiecare Din Grupurile De Cuvinte.bun De Gura,cu Stare,vulpe Batrana, De Frunte ,coate Goale,zgarie Branza,pa
Determinati Multimile A Si B Care Indeplinesc Simultan Conditiile a) AUB={m N A B C D X] b) B-A={m D} c)A Intersectat Cu B={a B X}
Argumenteaza Affirmatia: ,,O Dragoste Adevarata Exista Doar In Familie, Celelalte Sint Aventuri Sau Pasiuni Trecatoare.''
Am Nevoie De Ajutor!! Am Un Tex De Facut Cu Titlul " Familia Mea" ( An Un Frate Mare, O Mama, Un Tata) Trebuie De 10 Enunturi... Va Rog Repede!!!!!!!!!!!!!!
Alcatuiti Propozitii Cu Urmatoarele Cuvinte:cow,fox,dog,giraffe,pig,cat,kangoroo,lion,horse Sheep,duck,goat,tiger,rabbit,chiken,snake,lamb,rhinoceros,budgie,ele
Suma Dintre Un Nr Si Trlplul Sau Este36.Afla Nr.
Write An Essay: It's Important To Wear The Latest Fashions. Do You Agree?
Incercati Sa Alcatuiti O Lista Completa A Comenzilor Pe Care Le Poate Executa Televizorul Dumneavoastra .