RO Study
👤
Adinca28
Adinca28
10-10-2017
Biologie
a fost răspuns
dati 2 exemple delanturi acvatice
Răspuns :
Аноним
Аноним
10-10-2017
iarba-melc-peste-om te-ai prins .. bft
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Borul Are Masa Atomică Relativă 10,82, Știind Că Se Prezintă Sub Formă De Doi Izotopi 5 Și 10; 11 Și 12.Să Se Calculeze Procentul De Fiecare Izotop Al Borului
Heyy!Am Nevoie De Un Rezumat Pe Capitole Nu Lung Scurt,la Cartea Eu Sînt Malala. Am Să Vă Las Un Atașament Cu Cartea.P.S.-[Sunt 5 Capitole]
6 Menţionează Sensul Omonimelor Scrise Italic În Enunțurile Următoare. A. Calea De Acces Spre Parc Este Pe Strada Mea. ● Are Un Acces De Tuse. B. Lama Este Folo
Antonia Avea 150 De Lei Si A Mai Primit De La Bunica 43 De Lei. Din Acești Bani A Cumpărat Un Dicționar Și I-au Mai Rămas 117 Lei . Câți Lei A Costat Dicțion
38. Transcrie Din Fragmentul De Mai Jos Trei Substantive Aflate In cazuri Diferite, Pe Care Le Vei Preciza: ,,Arătând Cu Creionul Pe Hârtie): Uite. Aici E Sfera
2. Un Tată Are Trei Copii. Unul Din Ei Este Cu 6 Ani Mai Mic Decât Ceilalți Doi, Care Sunt Gemeni. Vårsta Tatălui Este Egalā Cu Suma Vârstelor Copilor, Iar Cei
Care Sunt Verbele Din Poezia Acceleratul De George Topârceanu
Analizează Circumstanțialele De Scop Identificate La Exercițiul 1
Ajutati-ma Va Rog Frumos.Am Atasat O Poza Cu Problemele De Care Am Nevoie.
Am Nevoie De Un Rezumat Al Cărții " Misiunea Secreta A Fraților Pearce " Scrisa De "Kate Albus".Am Nevoie Neparat Va Rog Sa Ma Ajutați!!!