RO Study
👤
Ancavasea
Ancavasea
10-10-2017
Biologie
a fost răspuns
corpuri naturale cu literele T si N
Răspuns :
Emma84
Emma84
10-10-2017
N: narcisa
nori
neptun
scuze dar doar atat stiu am vrut să te ajut cu mai mult dar nu am gasit sper ca te-am ajutat chiar dacă doar putin !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Lungimea A Doua Laturi Alaturate Ale Unui Pararlelogram Sunt Exprimate Prin Numere Naturale Consecutive Impare . Afla Laturile Paralelogramului ,daca Perimetru
1. La Paginarea Unui Atlas S-au Folosit 1392 De Cifre.atlasul Are.......pagini . 2.Cate Nr.de 4 Cifre Au Ultima Cifră 7 ? 3.Cate Nr.de Forma Ab,care Satisfac
14)Compuneti Problema Dupa Execitii: A)(42+28):7= B)(90-36):9=
La Realizarea Machetei Au Contribuit Colegii De Pe Doua Randuri A Cate 6 Banci Fiecare.cati Elevi Au Contribuit Stiind Ca Au Fost Cate 2 Elevi?
Redacteaza O Compunere De 20-25 Randuri Caiet Mare In Care Sa Povestesti O Intamplare In Saptamana Scoala Alfel !!!!! Ajutor!!!!!!!!!!!!!
E URGENT! VĂ ROG FRUMOS! Toluenul Se Supune Nitrării În Vederea Obținerii Dinitrotoluenului. La Final, În Mediul De Reacție Se Găsește Un Amestec Format Din Mo
Vreau Si Eu O Reteta De Clatite In Limba Engleza Acuma Imi Trebe
Cam 3 Exemple Cu To Many Si Cu To Much In Engleza + Care Este Diferenta Lor. Ofer Coroana + 30 Puncte.
Va Rog Ajutați-mă Sa Fac O Compunere Despre Mama Din 6 Prop.
De Unde Apare Cifra 9 In Transformarea Fractiilor Zecimale Periodice In Fractii Ordinare?