Răspuns :
1.,,Biata Ilinca Vaduva i-a pregatit baiatului in pripa ce-a putut , a mai imprumutat o bucatica de branza de prin sat , de i-a facut si ea ce s-a priceput , ca o mama '' . 2. Draga mama , Vreau sa stii ca am ajuns bine . Acest oras m-a fascinat total . Toate pravaliile cu podoabe nemaipomenite la usi si mai ales toata ziua se aude zgomotul trasurilor si invalmaseala lumii .Este ceva minunat ! Mi-am vazut si noua scoala . Mi-am facut noi prietenii si le-am povestit totul despre mine . Scoala aceasta este foare mare si incapatoare , dar mi-e dor si de scoala veche din sat . Mi-a dor de tine si sa nu uiti ca am sa-ti mai scriu in fiecare saptamana . Scre-mi si tu mie . Cu drag , Radu ! 3. Mama lui Radu este foarte emotionata sa-si revada baiatul pe care nu il mai vazuse de mult timp . Cu siguranta este mandra de el deoarece a ajuns atat de departe in viata . Mamei ii este foarte greu sa-l vada plecand din casa parinteasca , dar este cu singuranta foarte mandra de baiatul ei care ajuns sa studieze tocmai la Bucuresti .