RO Study
👤
Dani250
Dani250
10-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Ex 3 va roooooooog!!!!!!!!!
Răspuns :
Ginato2008
Ginato2008
10-10-2017
a)AB+AC=AC
b)CA-BA=BC
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Repede Va Rog Urgent
Construiește O Frază Alcătuită Din Două Propoziții În Care Să Existe O Propoziție Subordonată Consecutivă Introdusa Prin Cât Să
Suma A Trei Numere Este 9202. Stiind Ca Primul Numar Este 3469, Al Doilea 1705, Afla Al Treilea Numar Ajutati-ma Va Rog
Un Calator Parcurge 188 Km In 3h Si 8 Min . Cu Ce Viteza S A Deplasat Calatorul?Va Rog Eu Urgent...dau Coaroana ...toate Punctele Mele Si Ma Si Abonez .REPEDEE
Bunaa Am Si Eu Nevoie De O Compunere Cu Inceputul:Imi Plimbam Cainele In Parc.Brusc, Mi-a Scapat Lesa Si A Fugit In Spatele Unui Tufis.Am Vrut Sa Vad Ce A Gasit
Precizeaza Doua Subiecte Si Doua Predicate Din Versurile De Mai Jos, Apoi Specifică Prin Ce Sunt Exprimate. "Somnoroase Păsărele Pe La Cuiburi Se A
Este Ora16:15ceasul Lui Adi Este Cu 15 Minute Înainteiar Al Lui Radu Cu 10 Minut În Urma .Ce Ore Indica Ceasulcelor Doi Copi
Ce Inseamna Ca Limita La Capatul Domeniului Este 0, Sau Nu Inseamna Nimic? De Exemplu Limita La -infinit Pt 16^x-3^x-4^x Imi Cere Sa Aflu Numarul De Radacini Re
Daca Am Un Numar 37659 Si Vreau Sa Afisez Doar Numerele Mai Mici Sau Egale Ca 6 Astfel Se Afiseaza 365 Cum Sa Fac? Cat De Repede Se Poate Va Rog
Salut Vreau Sa Fac Un Flyer ,,candidez Pentru Postul De Cel Mai Bun Elev Al Anului , Prin Care Sa Convingi Colegii Ca Merit Acest Lucru .multumesc Anticipat