RO Study
👤
2Andra
2Andra
09-10-2017
Limba română
a fost răspuns
alcătuiți o proporție cu cuvântul''"grozavi""'
Răspuns :
Baubau28
Baubau28
09-10-2017
Ei sunt grozavi.
Am niste prieteni grozavi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sub II/ Exercitiul 2/ Subpunctul C. nu Reusesc Sa Ajung La O Ecuatie Din Care Sa Scot Necunoscuta..
Trei Dintre Unghiurile Unui Patrulater Convex Au Masurile De 37°,108° Si 75°.Aflati Masura Celui De Al Patrulea Unghi
Help Pls!!Să Se Determine Valorile Întregi Ale Lui X Pt. Care 2x+1 Mai Mare Sau Egal Cu 3x-3
Ştiind Că În Aer Viteza Sunetului Este De 340 M/s, Calculează La Ce Adancime Se Aflăsuprafata Apei Unei Fântâni, Dacă Auzi Zgomotul Unei Pietre Aruncate După 0
Formuleaza In Cate Un Enunt 2 Idei Principale/secundare Din Textul Dat!Aveti Textul In Screnshot De Mai Sus Apasati Pe El Si O Sa Il Vedeti Tot!
Acest Exercitiu Urgent Va Rog
Ar Putea Cineva Sa Imi Explice Algoritmul De Vector De Frecventa Pas Cu Pas? Pentru C++
Mentioneaza Rolul Virgulei In Secventa: ,, Domnule Optician, Am Venit Sa-mi Dai O Păreche De Ochelari. ''
Daca A= Rad. 21- 12 Rad.3 Și B= Rad. 12 - 6rad.3 , Calculați Media Aritmetica Ponderata, Știind Ca A Are Ponderea 2 Și B Are Ponderea 4.
Am Nevoie De O Solutie De 100p! #899 OrdonareF Cerinţa Scrieţi Definiția Completă A Subprogramului C++ Ordonare Care Are 2 Parametri: A, Prin Care Primeşte Un