RO Study
👤
Yuli333
Yuli333
09-10-2017
Engleza
a fost răspuns
B și C . Dau coroana . Uuuurrrrgggeeennnttt
Răspuns :
Littlefox
Littlefox
09-10-2017
2afternoon
are
afternoon
am
am
goodbye
3.are
am
are
am
night
Answer Link
MrsAnca
MrsAnca
09-10-2017
b) afternoon are
afternoon i'm fine
i'm fine good bye
c) are you?
i'm
are you ok?
i am
good night
good night mom
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Epitetul Lui Zglobiu
Doua Numere Au Suma 85 . Daca Le Impartim Obtinem Catul 8 si Restul 4 . Care Sunt Cele Doua Numere
Cum Se Calculeaza Numarul De Moelcule Din 1,5 Moli De Amoniac ? URGENT Va Multumesc :)
Pe Un Platou,mama A Lasat Celor Doi Copii 18 Caise.Venind De La Scoala,Florin A Mancat O Sesime Din Caise,iar Maria A Cicea Parte Din Rest.Cate Caise Mai Sunt P
Buna ... Am O Problema La Matematica Si Nu Ma Descurc sa O Fac .. 1.a) In Clasa Sunt 18 Baieti,ceea Ce Reprezinta 60% Din Toti Elevii Clasei.Cati Elevi Sunt In
Compoziţia Procentuală De Masă A Unui Oxoacid Cu M=98 Este: 2,04% H, 32,653% S, 65,306% O.Stabiliţi Formula Moleculară A Oxoacidului.Scrieţi Ecuaţiile Reacţii
Precizeaza De Ce Nu Exista Niciun Patrat Cu Perimetrul De 33 M,a Carui Latura Sa Fie Exprimata Printr-un Numar Natural.
0,5p 1. Citeşte Cu Atenţie Enunţurile Următoare. Ȋn cazul Ȋn Care Consideri Un Enunţ Corect, Ȋncercuieşte Litera C, Iar Ȋn Cazul Ȋn care Consideri Un Enunţ Gre
Daca X Este Dublullui Y Iar Y Este Dublul Lui Z Atunci Determinati Media Aritmetica A Nr. X Si Z Stiind Ca Y=7,12
Am Nevoie De Trei Propozitii Cu Predicatul Verbal La Sfarsit. Ma Ajutati Va Rog?