RO Study
👤
Marionuță
Marionuță
09-10-2017
Engleza
a fost răspuns
Ce înseamnă JOHN CENA WASTED
Răspuns :
Metusalem
Metusalem
09-10-2017
John Cena terminat.....
Answer Link
Brianalupu
Brianalupu
09-10-2017
Jon Sina la pamant
Sper că am fost de ajutor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati.ma Dau Coroana
Determinați Valorile reale Ale Parametrului , Pentru Care Funcția Admite Un Singur Punct De Extrem Local. Imi Puteti Explica Cum Se Rezolva? Incercati Sa Facet
Pentru Paste , Eu , Mama Si Bunica Am Vopsit Ouă.Mama A Vopsit O Treime Din Numarul Oualor , Eu Am Vopsit Jumatate Din Cate Oua A Vopsit Mama , Iar Bunica Restu
Rezolvați Ecuațiile In Mulțimea Numerelor Naturale: A) 3x+37=52; B) 2(x+4)+15=37; C) 6(3x+4)+35=113; D) 11x-15=4(2x+3)-3; E) 2(5x-13)+35=3(2x+1)+22. Va Rog Sa
Cati Copii Au Cate O Para Si Cati Cate 2 Pere, Daca 5 Copii Au 6 Pere. Cum De Realizat Prin Operatii? (clasa 2-3)
Explica Modul De Formare A Unui Cuvant Obtinut Prin Compunere Si A Unui Cuvant Obtinut Prin Conversiune : Eram Studenta În Anul II La Litere Și Locuiam Pentru P
1.Media Aritmetica A Doua Numere Naturale Este 7,5 Iar Unul Dintre Numere Este Cu 9 Mai Mare Decat Celalalt. a)Aflati Suma Celor Doua Numere. b)Determinati Num
Ma Gandescla Un Numar.daca Adaug 12 Apoi La Rezultat Adaug Diferenta Numerelor 17 Si 9 Obtin 25. La Ce Numar Mam Gandit?
Determinati Numarul Submultimilor Cu 3 Elemente Ale Unei Multimi Care Are 5 Elemente.
Fie Relatia 3x+12=22, Unde X Este Numar Natural. Determinati Multimea A Pentru Care Relatia Este Adevarata