RO Study
👤
Eva182005
Eva182005
09-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Transformați in fracții 16.4 va rogg
Răspuns :
Anonimșipunct
Anonimșipunct
09-10-2017
Păi daca te referi .... cîte fractii?
16.4= 164 pe 10
Si la 164 mai adaugi 0 si jos la 10 tot
Cîte 0 pui la numărător pui si la numitor... depinde dacă asta ai cerut... <3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Triunghi Dreptunghic Ipotenuza Este De 60 Cm, Iar Lungimea Proiecţiei Unei Catete Pe Ipotenuza Este Mai Mare Decat Lungimea Proiectiei Celeilalte Catete
Pentru A Imprejmui Un Teren In Forma De Dreptunghi Se Pun Stalpi Din 3 In 3 Metri. Cati Metri Sunt Necesari Daca Latimea Este De 72 M , Iar Raportul dintre Dime
De Unde Incepe Stiinta Matematicii?
Construiti Patru Enunturi In Care Cuvuntele Seara Si Iarna Sa Fie Substantiv Siadverb Multumesc!
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 48 M.Lungimea Sa Este De 2 Ori Mai Mare Decat Latimea.Aflati Aria Dreptunghiului.Va Rog Sa Raspundeti Rapid...Mersi Anticipat
Dezvoltati Propozitiile Cu Noi ATRIBUTE!!! Vietatile Se Ascund. Cad Ploi. Au Incetat Cantecele.
Vreau Un Model De Analiza Morfo-sintactica Pentru Locutiunea Prepozitionala, Va Rog.
Ask Quostions For These Answers. Use : Where, Who. How, How Old, Why 1 Q....................... A: My Rother Was In The Classroom. 2 Q A She Was Sad
DATI -MI EXEMPLU DE O SITUATIE IN CARE SILABA ESTE ALCATUITA DINTR-UN CUVANT SI INCEPUTUL CUVANTULUI URMATOR MULTUMESC
Salutare, Va Rog Frumos Din Suflet Sa-mi Spuneti .. Am Un Referat De Facut Pentru La Scoala La Geografie Pentru Fluviul Amazon, A Zis Ca Avem Acces La Net. Nu G