RO Study
👤
Blodimeri
Blodimeri
30-12-2014
Biologie
a fost răspuns
Ce este o frunza ajutor
Răspuns :
Alexuca
Alexuca
30-12-2014
Frunza
- Frunza este cel mai important organ vegetativ
- Frunza se formeaza din muguri
Answer Link
Andreealarisa111
Andreealarisa111
30-12-2014
Frunza se formeaza din murgur
i
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Prietena Cine Vr Sa Fie Prietena Mea Sa Lasa Snapul? Va Rog Chiar Vreau Prietena! Sa Fie Fata K.?
Rezolvarea Corecta A Sarcinilor La Limba Romana
Citeste Explicatiile Din Caseta Urmatoare, Apoi Complecteaza Enunturile Cu Formele Corespunzatoare Adjectivului Pronominal Interogativ "care" In Genitiv Si Prec
Calculați Scriind Rezultatul Sub Forma Unei Puteri: A) (5/6)⁵×(5/6)⁶ : (5/6)⁷ ;b) [(1/10)¹⁰- ]¹⁰- (1/10)¹⁰⁰ ;c) [(11/9)⁶ × (11/9)⁵]³ : (11/9)²⁸ ;d) [(9/5)⁵]⁴ :
Alcătuiește Un Enunț Interogativ În Care Substantivul “dimineață” Să Fie Nume Predicativ În Cazul Acuzativ.
Pentru Cumpaturile De La SuperMarket, Tata A Platit 25 De Bancnote De 10 Si 50 RON. Cumparaturile Au Valorat 650 Lei. Cate Bancnote De 10 Si 50 RON S-au Folosit
Calculați,aducând Rezultatul La Forma Ireductibilă Și,unde Este Cazul, Scoateți Întregii Din Fracție: A) 1/3 Din 3/7; B) 3/4 Din 4/3;. C)7/5 Din 15/19; D)5/12 D
VA ROGGG URGENT DAU COROANA Aceasta Pagina Va Rog Eu
2.Citeşte Planul De Întrebări Şi Alcătuieşte Un Text Creativ (literar) Cu Titlul O Întâmplare Neașteptată. A)Cine Pleacă În Excursie ? B) Unde Opreşte Autocarul
Cine Mă Poate Ajuta La Un Rezumat Cam Cat O Foaie A4 Pentru Povestea Fram Ursul Polar . Va Rog Foarte Multtt