RO Study
👤
Bestia73
Bestia73
09-10-2017
Matematică
a fost răspuns
(-2;5]U{-2;-1;2;3;5}=?
cum se rezolva?
Răspuns :
Bogdanovici
Bogdanovici
09-10-2017
={-1,2,3,5}
Reuniunea inseamna
multimea elementelor care apartin cel putin uneia dintre multimi.
(-2,5]-> inseamna numerele {-1,0,1,2,3,4,5}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Eseu Cu ''ce Fac Si Ce Nu Fac In Weekend'' ....in Limba Engleza (si Traducereain Romana) Urgent...dau Coroana Si 20 Puncte...
Laturile Unui Triunghi Sunt Proporționale Cu Numerele 8 15 Și 12 Calculați Perimetrul Triunghiului Știind Că Cel Mai Mare Laturi Este Egală Cu 45 Cm Etapele De
ABC Triunghi Oarecare AM⊥BC M∈BC BN⊥AC N∈AC a) AC=18cm BN=12 Cm AM=9 Cm BC=? Aria ABC? E URGENT
B) Say Where These People Might Like To Go In Cornwall. 1 A Wildlife Enthusiast 2 A Surfer 3 An Artist 4 Someone Who Is Interested In History 5 Someone Who Is I
Detetrminati N Unde 5/n+3=? /= Supra
Scrie O Compunere Cu Titlul Ziua Mea De Naștere În Care Să Introduci 6 Perechi De Schimbări Gramaticale.2 De Schimbări În Subst Doua În Adj Si Doua În Adv. . Ar
ABC Triunghi Oarecare AM⊥BC M∈BC BN⊥AC N∈AC a) AC=18cm BN=12 Cm AM=9 Cm BC=? Aria ABC? E URGENT
Diferenta A Doua Nr Este 4.Daca Impartim Suma Lor La Diferenta Obtinem Citul 6.Care Sunt Nr.
La O Librărie S-au Adus 125 Cărți De 49 Lei Si 116 Cărți Cu Un Preț Dublu . Dacă S-au Vândut Azi Câte 15 Cărți De Fiecare Fel , Aflați Valoarea Curților Rămase
Cite Nr Naturale De 3 Cifre Impartite La 11 Dau Restul 7