RO Study
👤
SaReMaRe
SaReMaRe
09-10-2017
Matematică
a fost răspuns
6,punctele c,f.Dau coroana!
Răspuns :
TMs1mple
TMs1mple
09-10-2017
c)
=radical259-11radical din 3 -8
f)
(3radical din 8 + radical18 +radical50 -2radical 27 )×radical2
=(5radical2 +6radical2 +3radical2 -7radical2 )×radical2 =5+6+3-7=7
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Diferenta Dintre Regimul Tributar Si Cel Vasalic?
Problema Figurativa; 2 Baloti =65m, A-12m,b-7m Cele Doua Sunt Egale.Citi M Au Avut Fiecare La Inceput?
In Trei Depozite Erau 1900kg De Zahar.Dupa Ce S-au Vandut Din Primul Depozit 436 Kg ,din Al Doilea315 Kg, Iar Din Al Treilea 207 Kg ,in Depozite A Ramas Aceeasi
Aduna La Cincinmea Nr 500 Patrimea Nr 840 . Scade Din Suma Obtinuta Produsul Nr 26 Si 9. Cat Ai Obtinut ? Multumesc.
Găsește Câte Doua Substantive Pentru Fiecare Dintre Adjectivele:mangaietor,blând,calzi,albe
Analizati Urmatoarele Numerale:Cinci Degete La O ManaPatru Boi La Plug Se ManaTrei Cai Vin Din DepartareDoua Maini Copilul AreUna Este Luna.
Alegeti Varianta Corecta:Un Prieten De-al Meu/ De-ai Mei/ Dintre Ai Mei/ Al Meu Stie Multe Colinde.O Prietena De-a Mea/de-ale Mele/ Dintre Ale Mele/ A Mea M-a I
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa-ti Exprimi Parerea Despre Necesitatea Vizitarii Caselor Memoriale Si A Muzeelor Consacrate Marilor Scriitori
Ce Cantitate De Aluminiu Se Consuma In Reactie Cu 200 Grame Solutie HCl 20 % ?
Densitatea Unui Corp Scade Prin Incalzire Cu 20 %.Cu Cat La suta A Crescut Volumul?