RO Study
👤
Vitiok007
Vitiok007
08-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Ajutatima va rog la evaluare
Răspuns :
LacramioaraAnca
LacramioaraAnca
08-10-2017
Cu ce as putea sa te ajut?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie ABCD -trapez,abp aralel Cu Cd ,AB>CD.proiectiile Laturiilor Neparalele Ale Tr Pe AB Sunt = Cu 2 Cm Respectiv 4 Cm .Daca CD=6.determinati Lungimea Bazei A
Diferenta A Doua Numere Este 128.daca Impartim Primul Numar La Al Doilea Numar Obtinem Catul 6 Si Restul 3.sa Se Afle Numerele.
''Bombelor Dusmanesti'',,dusmanesti'' Este Adverb Sau Adjectiv?
Diagonala Fetei Unui Cub Este Egala Cu 6radical Din 2 Cum.calculati..a) lungimea Muchiilor Cubului;b) Aria Totala A Cubului; C) Lungimea Diagonalei Cubului; D)
Daca 7 Litri De Ulei Ar Costa 10,5 Lei, Cat Ar Costa 75 De Litri De Ulei?
Construiti Enunturi Astfel Incat Subst. ,,copilarie'' Sa Fie;complement Directcomplement De Agentnume Predicativ Complement Circumstantial De Timpcomplement Cir
Demonstrati Ca Oricare Ar Fi N Natural : 3*5^2n+1+2^3n+1 Este Divizibil Cu 17. Eu Am Ajuns la Relatia 15*25^n+8^n*2 ^ Inseamna Ridicat La Puterea Ce Urmeaza
2×3√2?? Cum Se Inmulteste?
Doi Copii Au Un Numar De Bile.Daca La Numarul Bilelor Pe Care Le Are Primul Copil Si Se Adauga 72 De Bile,se Obtine Un Numar Egal Cu Numarul De Bile Al Celui De
Vreau Si Eu Sinonim Pentru Cuvintele :important, Suparat ,folositor,diferiti, Ultimul, Foarte Buni Dar Sinonimele Sa Fie Locutiuni Adjectivale