RO Study
👤
Chadalal
Chadalal
08-10-2017
Matematică
a fost răspuns
a:16=17 va rog urgent!
Răspuns :
Dewdados
Dewdados
08-10-2017
A=17•16
A=272
Succes.Si sper ca te am ajutat!
Answer Link
Ordodimaria
Ordodimaria
08-10-2017
a/16 =17
a =16*17
a =272
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Stie Ca 3 Lalele Si 5 Crizanteme Costa 34 De Lei, Iar 9 Lalele Si 4 Crizanteme Costa 47 De Lei. Calculti Cat Costa O Lalelea Si Cat Costa O Crizantema?
Diftong, Triftong , Vocale In Hiat, Cuvinte Prin Compunere Si Conversiune Si Numeste Starea Sufleteasca Redata Prin Interjectia ''O!'' Din Poezia ''Gerul'' De V
Partile De Vorbire Urmatoarelor Cuvinte Binele: -Binele A Fost Rasplatit. Dar: -Am Primit In Dar Un Ceas. Acesti: - Acesti Brazi Sunt Mici. Aproapele: -Iubest
Care Este Cel Mai Mic Numar Impar Din 4 Cifre Diferite?
Cat Face 3la 8 Plus 18la 33 Imi Trebuie Toate Calculele O Mie De Puncte Urgent Urgent!!!!!!!!
Alcatuiti Cate Doua Propozitii La Vb. A Fi Si La Vb A Deveni Valoarea Copulativa Si Predicativa...HEEELPPP!!!Ofer Coronita Si 59 Puncte!!!!!!
O Compunere Cu Titlul : Toamna Mea!!! Cea Mai Frumoasa Are Coronita!!! Repede Va Rogg!!
2ore 35minute 6secunde = ? Ore Doar Ore !
Daţimi Exemple De :sanse Egale Pentru Fiecare Pentru Saptamana Educatiei Globale
Diferenta Masurilor Unghiurilor Opuse Ale Unui Trapez Isoscel Este Egala Cu 30°. Sa Se Determine Masurile Unghiurilor Trapezului