RO Study
👤
Lungubiancaalex
Lungubiancaalex
08-10-2017
Franceza
a fost răspuns
Ex 3 ,va rog,am nevoie urgent
Răspuns :
Аноним
Аноним
08-10-2017
e bine asa am facut si eu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Utilizând Simbolurile Caracteristice Harții Tematice, Reprezintă Pe Harta-contur Repartiția Densității Populației Pe Teritoriul Republicii Moldova.Vă Rog Frum
Efectuati:a)4/7+2/7 ;b)3/8+2/8; 7/11+3/11 ; C)19/100+37/100 ;d)32/75+29/75+14/75 ;e)11/25+2/25+925 .Va Rog Mult!
10p) 3. Se Consideră Punctele A(1,1), B(2,4), C(3,k). Numărul Întreg K Pentru Care Punctele A, B Şi C Sunt Coliniare Este: A) 7; 2 B) 5; C) 6; D) 9.
În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Punctele Coliniare A, B, C, Iar D Şi E Sunt Mijloacele Segmentelor AB, Respectiv BC.
Rezumat PE CAPITOLE La Medeleni Vol 1
Spunetimi Varog Expresii Deisebit Din Textul Cai Si Bibilici De Mircea Sintimbreanu DAU COROANA !!!!!!!
Aflați Numerele Naturale Care Împărțite La 9 Dau Câtul Și Restul Două Numere Naturale Consecutive (câtul Mai Mic Decât Restul). Va Rog
În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, AM Şi CN Sunt Mediane, M Apartine BC Şi N Apartine AB, AM Intersectat Cu CN= {G}, Iar Punctul P Apartine CN
Dacă Știe Cnv Dau Coroană Și Follow
Scrieti O Scrisoare Catre Un Elev Pe Care L Ati Observat Ca Este Victima A Unui Act De Bullying