RO Study
👤
Coco275
Coco275
08-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-mă la exercițiile acestea:2,4 și 5
Răspuns :
Dariusdogaru12
Dariusdogaru12
08-10-2017
La ex 5 raspunsul este: a)1888 b)1922 c)1953 d)1944
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La O Crescatorie De Pasari Sunt 870 Pasari.dintre Ele Tri Cincimi Sunt Gaini,din Rest Doua Treimi Sunt Rate Iar Restul Curci.cate Pasari Sunt De Fiecare?
Vreau Si Eu Va Rog O Propozitie Cu Piatra + Prepozitie In Fata
Realizaţi Expansiunea Următoarei Părţi De Propoziţie: El Oferea Loc ˝de Popas˝ Pentru Negustorii....
Propozitii Cu Un Pronume Demonstrativ Si Sa Aiba Functia Sintactica De Atr.pron.genitival
Cate Animale Are Un Gospodar,daca Se Stie Ca Are 60 De Miei Albi,de 3 Ori Mai Putini Miei Negri,oile Negre Reprezinta A Treia Parte Din Numarul Oilor Albe,iar
Intrebare: Dutu E Dutat Ou Cred Ca Da Dar Nu Stiu
Incadreaza Adjectivul Frumos In Trei Enunturi Utilizind Pe Rind La Toate Formele De Comparativ. Formele De Comparativ: Frumos,mai Frumos,cel Mai Frumos,mai Put
Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Rezolv Proplema De Mai Jos : Ioana A Facut 3 Bratari . In Fiecare Bratara A Asezat 3 Margele Rosii , 3 Margele Galbene Si 3 Margele Al
Salut Imi Puteti Rezolva Exercitiul : (40-c:3)x2=68 1.000-63:b=991 Va Rog Foarte Mult!!!
Vă Rog Mult Să-mi Spuneți Propoziții Cu Cuvintele DIMINEAȚA,SEARA,IARNA,PRIMĂVARA,JOIA Śi SÂMBĂTA Care Să Aibă Valoaremde Adverb. plsss, Dau 54 De Puncte!!!!