RO Study
👤
Julspan
Julspan
07-10-2017
Matematică
a fost răspuns
x+3|4x+24 cat este ,help me
URGENT plz
Răspuns :
Eu118
Eu118
07-10-2017
x+3/4x+24=0=> 4x+24=x+3=> 4x-x=3-21=> 3x=-21=>x=-7
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indica Modul Si Timpul Verbelor : Purta,o Pierdut,este,numise,sa Stea ofer Coroana Si 20 De Puncte !!1
O Propozitie In Care Sa Aveti Un C.d. Ex Prin Interjectie Si Una Printr-un C.i. Tot Interjectie :3
Aflati Cate Numere De Forma A8bc Exista,stiind Ca A:8 Sunt Impartiri Exacte Iar B-c=7
O Cantitate De 5 T De Carbune Degaja Prin Arderea Completa 146300MJ. Determinati Puterea Calorica A Combustibilului Folosit. URGENTT
Doi Muncitori Au Zidit Intr-o Zi 346 Placi De Gresie. Primul Lucrator, Daca Ar Mai Fi Zidit Inca 14 Placi, Ar Fi Constatat Ca Numarul Placilor De Gresie Zidite
Stabiliti Valoarea De Adevar A Urmatoarelor Propozitii p: ,,[x]+[y]=[x+y], Pentru Orice X,y∈R'', Unde [a] Reprezinta Partea Intreaga A Numarului Real A . La Ras
Puteţi Să-mi Scrieţi O Scrisoare În Care Vă Adresaţi Lui N.Ceauşescu? Trebuie Să Spuneţi Lucrurile Care V-au Plăcut Şi Cele Care Nu V-au Plăcut,să Fie Destul De
Calculati A=-2(-4+3) Si B = 5/6 :1/3
Gasiti Adjective Pentru Substantivele; Plopii , Copil , Gangarit ,sperietoare ... Cine Da Primul Raspunsu Ii Dau Puncte Si Cel Mai Inteligent Raspuns
Valoarea Expresiva A Cuvantului '' Pace ''. Pace, Se Face Pace! Repedee, Va Rog!