RO Study
👤
Yry06
Yry06
07-10-2017
Matematică
a fost răspuns
afla termenul necunoscu a-43=29
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-10-2017
a=43+29=72
:))))))))))))))))))))))
Answer Link
Pufycriss
Pufycriss
07-10-2017
a-43=29
a=43+29
a=72
Sper ca am fost de ajutor!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Povestește Întâmplarea Din Banda Desenată In Maximum 10 Randuri.IMI TREBUIE URGENT E Pt Azi !!!va Rog Frumos!!MULTUMESC
Ma Gândesc La Un Nr. Sfertul Acestuia Se Mărește Cu 16,rezultatul Se Dublează, Iar Noul Rezultat Se Mărește Cu 50,obtinându-se 100.La Ce Număr Mam Gândit? Va Ro
Subliniați Substantivele În Cazul Dativ Din Textul De Mai Jos
Analizați Substantivele: 1) Copiii Din Bloc Au Mers În Parc 2) Am Cumpărat De La Piața Fructe 3) Bunica Locuiește La Noi Câteva Sapatmani 4) Am Călătorit Cu Den
Indirect Spech:how Did The Group First Travel? Why Did They Have To Continue On Foot? What Happend To Roberto's Compass? Where Did They Find The Chest?
Trece Operațiile Pe Care Apoi Completează Părțile Colorate Pentru A Obține Egalități
Descrieti Cu Termeni Biologici Ce Culoare Are Ochiul Meu Si Care Este Motivul Aparitiei Acesti Culori La Om.
Completeaza Proverbele,folosind Cuvinte Cu Inteles Opus Celor Subliniate. Buturuga Mica Rastoarna Carul... Omul Fara Prieteni E Ca Stanga Fara... Cele Cu Intele
4.Cine Este Autorul Textului Şi Unde A Fost Publicat?(Fructele,un Aliat Prețios)vă Rog Dau Coroană!!!
Va Rog Urgent Am Nevoie La Ora 18:30