RO Study
👤
Dariasorescu
Dariasorescu
07-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Bună. Cu cât este egal 28√3 ÷ 6√3 ?
Răspuns :
Breakingnews
Breakingnews
07-10-2017
28√3 ÷ 6√3 =28/6=14/3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5 Sarituri Ale Unui Ogar Și 7 Sărituri Ale Unei Vulpi Măsură Împreună 17m. 2 Sărituri Ale Unui Ogar Măsoară Tot Atât Cât 4 Sărituri Ale Vulpii. Ce Lungime Are S
3. Look At The Table, Then Ask And Answer Questions, As In The Example: Example: MOVIE - AT SMILEY CINEMA A: What Time Does "Batman" Start? B: It Starts At Half
Ce Importanta Are Muschi Care Se Găsesc În Padureva Rog Foarte Mult Este Urgent Dau Coroana
Írj Kétt Léptékes Feladatot Megoldva.
Puneți Vă Rog În Ordine Arborele Genealogic(ignorați Ce Am Scris Eu, Nu E Corect)
4. Prezintă Momentele Textului. Introducerea: Cauza: Desfăşurarea Acţiunii: Momentul Cel Mai Intens: Încheierea Va Rog Ajutați-mă
Realizati Un Eseu De Minim O Pagina Jumatate In Care Sa Comparati Personajele Din Carte Si Cartea Ferma Animalelor Cu Perioada Lui Stalin , Trotki ……..comparati
Ce Este O Fractie?(pentru Proiect)
URGENT!!! DAU COROANA!!!!!Alcătuieşte, În 80 - 120 De Cuvinte, Rezumatul Textului Vârstele Jocului. Strada Cetății, De Claudiu M. Florian, Respectând Toate Conv
De Unde Ridicat Cazurile Greșite Din Prima Strofa Limba NoastrăLimba Veche CazaneCare O Pling Și Care O CîntaPe La Vatra Lor Țărani Dau Corana