RO Study
👤
Andreeacons
Andreeacons
07-10-2017
Matematică
a fost răspuns
2×a+2×b+2×c=???puteti ajuta sa rezolv ?
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
07-10-2017
2a+2b+2c=2(a+b+c)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANA Pg Inseamna Picogram?
1.Precizează Felul Urmatoarelor Interjecţii Au!.......... lată!.......... Miau!..... Mă!.......
2. Pe Soclul Unui Bec Este Scris: U = 120V; P = 60 W. Pentru A Fi Alimentat Cu Tensiunea U,= 220 V, Becul Trebuie Legat În Serie Cu Un Rezistor Cu Rezistenta El
Se Consideră Trapezul ABCD, Cu AB || CD, AB = 3 Radical 2 Cm, CD = 7 Radical 2 Cm Și AD = BC = 4 Radical 3 Cm. Calculați AC. .
Stie Cineva Cum Se Scrie Un Text Informativ Despre Fluturi
Identifica Momentul De Maxima Tensiune.(din Textul Doi Ani De Vacanta,dupa Jules Verne)
La Biblioteca Oraseneasca Se Gasesc 8 Rafturi Cu Cate 250 De Carti Cu Povesti, 4 Randuri Cu Cate 180 Carti Cu Poezii Si 2 Rafturi Cu Cate 350 Dictionare. Din To
Am Nevoie De Ajutor!! Cu Ce Carte Se Aseamănă Textul Matilda De Roald Dahl? Va Rog Ajutați-ma.
60 Fie ABCD Un Trapez Isoscel, AB ||CD, Cu AB = 12 Cm, BC = 10 Cm Și CD = 24 Cm. Calculați Lun Mea Înălțimii Și Lungimea Diagonalelor.
Se Consideră Dreptele De Ecuații : D1: X - Y+3 = 0 ; D2:5x - Y - 21 = 0 ; D3: X+3y-1=0. A) Să Se Afle Coordonatele Vârfurilor Triunghiului Determinat De D1,d2,