RO Study
👤
Mirzaviorica
Mirzaviorica
07-10-2017
Ed. muzicală
a fost răspuns
ce este cantabilitatea??????
Răspuns :
123abc2
123abc2
07-10-2017
cantabilitatea- insusire a a unei piese muzicale sau a unei teme dintro compoziție vocală sau instrumentală de a avea o linie melodică expresivă.
cantabilitatea- este un cor muzical
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
11 Înlocuiește Pronumele Din Fiecare Enunţ Cu Un Substantiv, Conform Textului Scrie Substantivul În Paranteze. Ea( • Ea ( • Ea ( • Ele ( strânge Flori Şi Spală
Câte Luni Au 28 De Zile
Ответьте ПожалуйстаДопустим, В Тепловом Взаимодействии Находятся Четыре Тела С Температурами T1<t2<t3<t4. Что Можно Сказать О Величине Температуры Равн
As Dorii Un Referat Despre Un Scriitor Englez Repede Multumesc Si Sarbatori Fericite Tuturor
2. Transformă În Povestire Dialogul Dintre Doru Și Cei Doi Băieți, Apoi Cel Dintre Doru Și Săniuță. Transformă
3. Faceţi Expansiunea Cuvântului Subliniat Într-o Propoziţie Subordonată Care Să Îndeplinească Acelaşi Rol: Voinicul Nu Se Teme De Nimic. Vremea Nu Părea A Fi P
Cine Îmi Face Fișă De Lectură La Cartea Poveste De Crăciun Primește Abonare Și Coroana + Cont De Roblox.
Ce Este Faringele Eu Stiu Ca Era Un Penis Mare Si Paros
Salut Imi Trebuie Si Mie Un Rezumat De Anton Cehov-in Noaptea De Ajun
10. Explică Diferenţa De Sens Dintre Cele Două Enunţuri: A) Elevii Care Au Terminat Lucrarea S-au Prezentat În Faţa Juriului. B) Elevii, Care Au Terminat Lucrar