RO Study
👤
Edi178
Edi178
06-10-2017
Matematică
a fost răspuns
cum se face ex 4? pls
Răspuns :
Lia61
Lia61
06-10-2017
asa e raspunsul. l-am avut ca tema intr-o zi.SI SPER CA AM FOST DE AJUTOR!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. La Dublul Unui Numar Adaug 50 Si Obtin Diferenta Numerelor 1 000 Si 368. Care Este Numarul? 2. Un Muncitor A Asamblat In Trei Zile 343 Piese. Stiind Ca In Fi
Se Arde Cantitatea De 360g Carbune Continand 20% Impuritati.Cat Oxigen Se Consuma Si Ce Cantitate De Co2 Rezulta? Va Rog Sa Ma Ajutati! Cu Formule!
Redacteaza O Compunere De 150-250 De Cuvinte (15-25 Randuri), In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Mesajul Poeziei Marturisire, De Mateiu I. Caragiale. Va Rog!!
Daca Din Templul Unui Numar Scad Câtul Numerelor27 Si3 Se Obține Produsul Numerelor 9 Si 1 .care Este Numarul
Se Considera Segmentul [ab] Si Punctul M Apartine (AB), Astfel Incat AM SUPRA MB= 1 Supra 3 Calculati Rapoartele : A) MB Supra MA
Un Automobil, Ce S Emisca Cu Viteza Constanta De 10 M/s , In Urmafranarii Se Misca Cu Acceleratia Constanta A=1 M/s(la Patrat). In Cat Timp Se Opreste?
Consultind DEX-ul Dictionarul De Neologisme Si De Arhaisme Plaseaza In Boluri Date Cuvintele Apatic Animatie Caleasca Archebuza Besactea Banita Braserie Bulimi
Opinia În Legătură Cu Mesajul Textului "Corigent La Limba Română" De Ion Minulescu În 15 Rânduri. Vă Rog, E Urgent!!!!!!!
Care Este Antonimul Cuvantului Eternitate
Un Referat Despre Alexandru Cel Mare Pe O Foaie De A4