RO Study
👤
Iarinaneacsu
Iarinaneacsu
06-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Vreau doar 6! Mulțumesc!
Răspuns :
MalinaM01
MalinaM01
06-10-2017
/-supra
suma=195/8
numărul cunoscut=169/6
=>numărul necunoscut= 195/8-169/6
=>numitorul comun este 24
prima fractie este amplificata cu 3, iar a doua cu 4
=>585-507/24=78/24
simplificam fractia cu 6
=>13/4
sper ca ti-am fost de ajutor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alc. Prop. In Care Cuvintele Gradina,cerul Sa Fie Subiect,parte Secundara Care Determina Un Subst. Si P.s. Care Determina Un Verb.Va Rog Frumos!!! :)
Determinati A∪B ,A∩B ,A-B Si B-A Specificand Si Cardinalul Lor;a)A={x,y,z,t} ; B={a,b,x,y}.b) A={m,n,p,} ; B={q,r} ;c) A=={10,20,30,40} ;B=={2x5 ; 3x10 ; 2x10 ;
Identificati Subiectele Nominale Din "eram Inca Prea Mic Pentru A-i Fi Putut Patrunde Firea Si Cugetul.""
Corecteaza Exercitile Plasind Parantezele La Locul Cuvenit. 100+100*=800
Conjunga Verbul A Efectua La Timpul Prezent ,modul Indicativ Diateza Activa
Vreau Si Eu Titluri De Povesti Scrise De Petre Ispirescu . Va Rog Foarte Mult Sa Ma Ajutati Rapid Daca Puteti !!!
Va rog Ajutati ma urgent .puneti adjectivele posesive .This is Luke .Emily is ....sister . This is Mr And Mrs Freeman .Emily is Daughter .A .hello,what.s ...na
Puteti Sa Ma Ajutati Cu Un Dialog Intre Voi Si Ploaia De 10-12 Randuri ? Poate Cer Cam Mult, Da Sa Nu Fie Prea Banal ,va Rog :)))
Transcrie Proverbul Restabilind Ordinea Cuvintelor. Nu Intra, pe, Unde, Soarele, Geam, I
Azi Dau Test La BIOLOGIE..... Cine Stie Sa-mi Zica Si Mie Pe Scurt Ce Sunt Urmatoarele Organe Vegetative:-Frunza...-Radacina...-Tulpina...