RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-10-2017
Limba română
a fost răspuns
Ex21 ajutatima va rog dau coroana
Răspuns :
Catelu2007
Catelu2007
06-10-2017
regula a) sper ca te-am ajuta
Answer Link
Iasmina68
Iasmina68
06-10-2017
C )acordul primului ajutor
F)reguli de igiena personală
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Numerele A Si B Diferite De 24 Stiind Ca Suma Lor Este 336 Iar Cmmdc Al Numerelor A Si B Este 24
Astronauții Află Întru Misiune Pe Lună Știind Că Greutatea Lui Pe Lună Este De 129 Virgulă 6n Iar Masa Este De 80 De Kg Aflați Accelerația Gravitațională Care E
Cum Se Numeste Enuntul Cu Un Singur Predicat
Chirita Vrea Să Îi Propună Lui AFIN Un Joc Legat De Pronume. Nefiind Sigură De Variantacorectă, Ea Îti Cere Ajutorul Pentru A Ieşi Cu Bine Din Această Situatie.
Doi Copii Ai Impreuna 32 De Nuci.Al Doilea Are Cu 2 Nuci Mi Multe Decat Un Sfert Din Cate Are Primul. Afla: A)Cate Nuci Are Fiecare Copil? B)Da
Cum Se Numeste Enuntul Cu Un Singur Predicat
O Hidrocarbura Aromatica Mononucleara A Care Conține În Procente Masice 92,3%C, Cu M=78g/mol Se Supune Nitrării Cu Amestec Nitrant Rezultând Un Amestec De Compu
Aria Unui Pătrat Este Egală Cu 225 Cm². Află Perimetrul Dreptunghiului Care Are Lungimea Egală Cu Latura Pătratului Şi Lățimea De Trei Ori Mai Mică.vă Rog Reped
Am Nevoie De Ajutor La Problema 4 Plsss
Oxidarea Aeroba A Etanolului In Prezența Mycoderma(nush Daca E Gresit Cuvantul, Asa E Scris Pe Fișă), Aceti Conduce La Formarea Acidului Etanoic. A) Scrieti Ec