RO Study
👤
Izubizu3
Izubizu3
06-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Vă rog exercițiul 12!!!
Răspuns :
Renatemambouko
Renatemambouko
07-10-2017
C'C II DD'
deci unghiul α format de A'S si CC' este egal cu cel format de A"S cu DD'
D'S=DD'-DS=8√3-3√3=5√3
triunghiul A'SD dreptunghic in D
tg α =A'D'/D'S=5/5√3=1/√3 ⇒ α=30°
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sinonimele Cuvintelor:chip,a Canta,putere,a Birui,a Inveseli ,imaculat,puritate
Perimetrul Unui Patrat Cu Aria De 25m Patrati Este Egal Cu ... M(metri)
Calculati Aria Paralelogramului ABCD, AC Intersectat BD Stiind Ca : c) AB=7cm; BC=2radical3; M (<ABC)= 60° AM NEVOIE URGENTA!!!!!! DAU COROANA.
Am Si Eu Nevoie De O Scrisoare In Engleza Adresata Unui Prieten Despre Paste!! Urgent Plsss! Ofer Funda!
Construieste O Fraza In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Al Carei Termen Regent Sa Fie Verb La Gerunziu
Mama A Cumparat 12 M De Dantela.Ea Vrea Sa Aplice Dantela Pe Marginile Unei Fețe De Masă De Forma Patrata Cu Latura De 2 M.cati Metri De Dantela Îi Ramane?
In Biblioteca Unui Elev , Pe Unul Dintre Rafturi Se Afla 60 De Carti. Pe Fiecare Dintre Celelalte Rafturi Se Afla Cate 50 De Carti . Daca Elevul Ar Aseza Cate
Hristos A Inviat ! O Problema Interesanta De Mate : Intr-un Cub ABCDA'B'D'C' Distanta Dintre Planele A'BD Si B'D'C Este 2√3 Cm.Aflati Muchia Cubului . Multumesc
In Canada 90% Din Populatie Vorbeste Engleza,iar 80% Din Populatie Vorbesta Franceza.ce Procent Din Populatie Vorbeste Ambele Limbi??????
Se Dau 5 Numere Naturale Consecutive.Daca Suma Dintre Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Este 96, Care Este Numarul Din Mijoc?