RO Study
👤
Bobul
Bobul
05-10-2017
Geografie
a fost răspuns
ce aseamănă cuvântul Roman
Răspuns :
KattyPink
KattyPink
05-10-2017
Persoană care făcea parte din populația Imperiului Roman și care se bucura de drepturi depline de cetățenie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Hidroliza Derivatului Halogenat Cu Formula Structurală, Se Obține Compusul Stabil Cu Denumirea: a. 1,1,1-trihidroxipropenă b. acid Propenoic C. propenal d.
Am Nevoie De Problema Nr. 5!!!!!Va Roggggggggg! Scuze Ca Dau Atât De Putine Puncte Promit Ca Dau Mai Multe!!!
Aplicație 1. Află Produsul Numerelor 15 Şi 7, Apoi Fă Proba Prin Împărțire.
Va Rog Mult, Faceți-ma Și Pe Mine Sa Înteleg Cum Se Face! Am Nevoie Doar De 4.Coroana+abonare+Inima La Toate Raspunsurile
Imaginează Ți Un Alt Final Pentru Aventurile Lui Dorothy Și Ale Cățelului Ei Toto
Repede Si Corect , Mulțumesc
Completati Tabelele De Proportionalitate, Calculand Mai Intai Coeficientul De Proportionalitate VA ROG AJUTATIMA!!!
(-2)•(-2)²•(-2)³•...•(-2)²⁰:(-8)⁷⁰VA ROG AJUTOR REPEDEDAU COROANA
C 14 Fie Triunghiul ABC Şi BN, CM Înălţimi, NAC, M & AB. Considerăm Punctele E (BN Şi Fe (CM astfel Încât BN = NE Şi CM = MF. a Determinaţi Măsura Unghiului
Am Înțeles Textul Și Știu Să Răspund La Întrebări : -Care Crezi Că A Fost Lecția Care Ia Dat-o Rico Lui Tudor?-Cum Ar Trebuit Să Se Simtă Tudor În Urma Lecției