RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-10-2017
Limba română
a fost răspuns
Enunt de 15 randuri va rog pls urgent
Răspuns :
Anurim1
Anurim1
05-10-2017
Este o zi minunata de toamna in care pasarelele inca mai canta chiar daca racoarea s a lasat peste aceasta zi
. Nu pot sa fac mai lung de atat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Caută În Reviste, Ziare Sau Pe Internet Un Articol Interesant Despre Strămoşii Noştri. Scrie-l Pe Spaţiul De Mai Jos. Nu Uita Så Mentionezi Sursa Articolului!
URGENTTTT!!!! DAU COROANAAA2. A) Fill In: Have, Get, Go, Talk, Do, Catch, Meet, Brush, Surf, Walk, Wash, Visit. Use The Phrases To Talk About What You Do On Mo
Și Rezolvarea,va Rog!!!
Conjuga Verbul A Puta La Pers A 2 A Si Plural La Timpurile Modului Indicativ Precizate
Caracterizati Clasa Reptile Scriind 3 Particularitati Dinstinctive
Va Rog! Am Urgent Nevoie De Nistie Informati Dezpre Cea Mai Puternica Masina Si Cea Mai Veche Dar Si Pe Ce Merge Va Rogggg
Redactati O Compunere In Sa Aduceti La Cunostinta Importanta Pe Care O Au Padurile In Viata De Zi Cu Zi Si Curatarea Padurii(va Rog Repede)
Cum Se Mai Numește:Poșta Electronică? Vă Rog Frumos, Ajutați-mă, E Urgent, Vreau Răspunsuri Clare Și Corecte, Dați Inimă Și Coroană! Dau Coroană!
Ajutați Mă Dau Coroana La Cine Mă Ajută În Română Tradusă Propoziția
Argumentează Afirmația Într-un Eseu Constructiv De 8 Enunțuri ,,Toți Oameni Cu Același Drepturi .Dar Uni Au Mai Multe Îndatoriri Decît Alți.Iata În Ce Constă In