RO Study
👤
Ionellap
Ionellap
04-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Să se rationalizeze numitorii. Ajutorrrr
Răspuns :
Sinner123
Sinner123
04-10-2017
Sper ca te-am ajutat :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Selectați Cuvintele Care Conțin Semivocale Și Încercuiește Ploaie Voioasă Leoaică Mi Au Spus Miaunădau Coroana
4 La Ce Mod Si La Ce Timp Sunt Verbele Din Textul Dat Pg 163 Manual Clasa A 5a
Scrie Denumirea A Câte Două Vase Având Capacitatea A) Mai Mică Decât O Jumătate De Litru , B) Egala Cu Un Litru, C) Mai Mare Decât Doi LitriRepdeeee Ajutați Mă
5p 5. În Figura Alăturată, Triunghiul ABC Este Drept- unghic, DE Este Mediatoarea ipotenuzei BC, AC=8 Cm Şi BE = 10 Cm. (2p) A) Arată Că BC=8√5 Cm. (3p) B) De
Odinioară Nu Era Cale Ferată. Drumul Asta Îl Făceam Cu Trăsura Şi Încântarea Nu Mai Avea Sfârşit. Plecam De Jos, Dintre Maluri Căptușite (...) Şerpulam Printre
17. Numărul Premiilor I Acordate Reprezintă Cel Mai Mic Număr De 4 Cifre Scris Cu Cifrele 1, 3, 8,0, Luate O Singură Dată.La Concursul „Radical" S-au Acordatpre
Selecteaza, Din Text, Afirmatii Care Demonstrează Următoarele Trăsături De Caracter Ale Celei Mai Mici Fete De Imparat: •desteapta: •harnica: •priceputa: •r
Desc156Citeşte Felicitarea De Mai Jos, Apoi Răspunde La Întrebări.1344PIPPY!!Bu Ocazia Zilei Tale De Nastere Iti Dorimmulta Sănătate Şi BucuriilLa Multi Ani, Pi
4039Rezultatul Unei Adunări Din Fiecare Şir Nu Se Potriveşte CDescoperă Şi Încercuieşte Ce Nu Se Potriveşte.a.12+18=30b. 14+32=4627+33=6025+25=069+ 7=36, 54+ 13
Vă Rog Ajutați-mă DOAR AZI DAU CORANA CLASA A5a