RO Study
👤
Iosifciborg
Iosifciborg
04-10-2017
Limba română
a fost răspuns
cinci cuinte inrudite cu cred
Răspuns :
GabriellaCrina
GabriellaCrina
04-10-2017
Cuvintele sunt :Credinţă,încrezător ,necredincios,credincios,încredere,neîncrezător,credul.
Sper că te-am ajutat!
Vreau coroana...Te rog ! :) :) :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduceți Urmatoarele Cuvinte În Româna:un Crayon,un Crayon De Couleur,un Stylo, Un Surligneur,un Feutre,une Gomme,un Taille-crayon,une Feuille (de Papier),un T
Împărțiri Cu Rest... Rog Explicații Detaliate.. Mulțumesc Anticipat
In Figura Alaturata Este Reprezentat Un Romb ABCD Cu AC=16cm Si BD=12cm. Punctul M Este Mijlocul Segmentului CD Si BM Intersectat CD=N Determina Aria Triunghiul
Scrie Împărțiri În Care Împărțitorul Câtul Și Restul Sunt Numere Egale .Câte Posibilități Sunt ?Justifică!Îmi Trebuie Trei Exemple .Dau Coroana!
E 5. În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Punctele N, P Şi Q,în Această Ordine Pe Semicercul AB. Dacă *NAB = 72 Şi ABQ = 81°, Atunci Unghiul NPQ Are Măsura Ega
Poza Pentru Cei Care Mi Au Cerutacum Îmi Răspunde Cineva?
8 Scrie Forma Finală A Textului Tău, Având Grijă La Prezentare, Adică La Modul În Care Aranjezi În Pagină Titlul Și Paragrafele Textului. Textul Cea Mai Mare Do
XXIV.Sa Se Stabileasca Daca Numarul A = 2472 : [3*22 + (35 ) 4 :276 + 70+322 : 29 ] Este Numar Prim.
Primul Jucător Dacă Îl Știe Cineva
In Trapezul Dreptunghic Abcd MA=90, Ab Paralele Pe Cd B=45 Daca Ab =45 Cm Si Dc =8cm Calculati: a) Lungimea Liniei Mijlocie b) Aria Trapezului c)aria Triunghi