RO Study
👤
Keroline
Keroline
04-10-2017
Engleza
a fost răspuns
la engleza: pune verbul "come" la past tense
Răspuns :
Infinity01
Infinity01
04-10-2017
Come=Came-past simple
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Doua Cutii Se Afla Creioane.In Prima Cutie Sunt De 4 Ori Mai Multe Creioane Decat In A Doua. Daca S-ar Lua 36 De Creioane Din Prima Cutie Si S-ar Adauga In A
Am De Creat O Compunere , O Descriere ..in Care Sa Prezint Un Peisaj De Primavara Care M A Imresionat In Excursiile Mele.Imi Puteti Da Niste Idei, Figuri De Sti
Trebuie Sa Fac O Reclama La Orice Produs La Educatie Antreprenoriala. Imi Dati Niste Idei?
As dorii cate O Propozitie Cu : Fractiune, natie , Natiune, Operatie, Operatiune , Portie , Portiune , Functie , Functiune . Multumesc anticipat ! :D
1. Din Metan Obtinem Acid Benzoic2. Din Acetelina Obtinem Fenol.3. Stabiliti Compozitia Si Structura acidului Monocarboxilic Saturat, Daca La Neutralizarea A 7,
Eseu Despre Invatatura Ii Confera Omului Demnitatea Va Rog Urgent
...dar Valoarea Morfologica Lui E Din ca E Grozav! ?
Daca Un Cerc De Centru O si Raza Egala Cu 10 Cm se Iau Puncte A si B Asfel Incat M(aob)=90 Grade, Atunci Lungimea Corzii Ab Este Egala Cu .... Cm
Care sunt organele reproductive la plante
Despartiti Fraza Regret Amarnic Ca Nu Am Invatat Muzica caci Din Copilarie Mama Care Avea Glas Fermecator intrecandu-se cu Tata care Canta Ca Un Adevarat a