RO Study
👤
Fetefete
Fetefete
03-10-2017
Matematică
a fost răspuns
stiind caab+ac=50 a=2 b+c=?
Răspuns :
Mikelina
Mikelina
03-10-2017
a(b+c)=50
2(b+c)=50
b+c=50:2
b+c=25
Answer Link
Аноним
Аноним
03-10-2017
Dai factor comun pe a:
a(b+c)=50
2(b+c)=50
b+c=50:2
b+c=25
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Ajutati-ma Dațimi Exemple De Propoziții În Engleză la Comparativ 2 la comparativul de Superioritate ,2 La Comp De Egalitate, Și 2 La Comp Infeoritate ,su
Cum Se Calculeaza Viteza De Propagare A Lumini In Mediile : Aer , Diamant , Apa , Alcool Si Sticla??? Imi Trebuie Urgent !!!
Ma Ajutati Sa Fac La Romana ,,in Ce Masura Consideri Ca Informatiile Despre Existenta Extraterestrilor Pot Fi Credibile"
Alc. Prop. Astefel Incat Pron. Nehotarat :toti: Sa Exprime Cazurile De G Si D ; Precizeaza Funct. Sint.
Comenteaza Expresia:invata Invatind Pe Altii,utilizind Adjective Lacomenteaza Expresia:invata Invatind Pe Altii,utilizind Adjective La Toate Gradele De Comparat
Imi Ziceti Si Mie Cateva Relatii Trofice ?
Urgent!! Se Poate Calcula 108+ 18 Radical Din 3?Daca Da,cum Se Procedeaza Si Cat Da?
Ce Sun Formele Flexionale?
Completati Cu Verbe Potrivite.precizati Persoana Si Numarul Lor.apa....pietrele....,mata Blanda.....rau.cesemeni,aceea.....,pisica Cu Clopotei....soareci.
Analizati Pronumele Si Adjectivele Pron. Din Textul De Mai Jos. Draga Tatii, Iaca Ce-mi Tot Spune Mama Ta Despre Tine: Ca N-o Asculti , Ca Esti Rea De Gura Si