RO Study
👤
Olivia1236
Olivia1236
03-10-2017
Matematică
a fost răspuns
va rog frumossss.......
Răspuns :
Cristina890
Cristina890
03-10-2017
*A1. *A3
*A2. *A4
Scuze că nu pot să fac desen dar așa ar fi și pe foaie. Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
INLOCUIESTE URMATOARELE SUBSTANTIVE CU PRONUMELE POTRIVITE CALDURA,SALCIILE,MURMUR,NAS MULTUMESC
Vă Rog Să Mă Ajutați La Această Problemă,pentru Că Nu O Înțeleg.Am Citit Exemplul De Mii De Ori Și Tot Nu Reușesc Sa O Rezolv
Construieste Enunturi In Care Subst. Mama Sa Indeplineasca F.s De Nume Predicativ In Cazurile Acuzativ Dativ Genitiv Urgent Va Rogg!
As Dori O Rezolvare La Urmatoarea Cerinta : Scrieti O Secventa De Instructiuni Care sa Foloseasca Doar Operatii De Adunare si Scadere S,i Care Sa Fie Echivale
Coroana Plus 35 Pcte.!!!! Ajutor Va Rog Frms :) Cand Pescarusul A Scris Exercitiul Pe Nisip, Valul A Sters O Cifra.Descoper-o Rezolvand Exercitiul:
Va Rog........e Urgent
Nu-i Asa Ca Te-a Amuzat Textul Lui Jaroslav Hasek?Din Ce Ia Nastere Dimensiunea Comica A Povestirii? Ai, Cu Siguranta ,o Opinie Despre Acest Subiect Si Cateva A
Bunicul Are Cuv24 Ani Decât Tata Peste Trei Ani Va Avea Dublul Vârstei Tatălui Câti Ani Are Fiecare
Aratati Ca Oricare Ar Fi N Apartine Numarelor Naturale,numarul A=(n Patrat+n-7)(n Patrat +n-3)+4 Este Patrat Perfect.VA ROG!!URGENT!!
Va Rog........e Urgent