RO Study
👤
Ciocolatamare
Ciocolatamare
27-12-2014
Matematică
a fost răspuns
Cat face. (-2,8) : (-0,7) + 12 : 3
Răspuns :
RoxanaRoman
RoxanaRoman
27-12-2014
(-2,8) : (-0,7) + 12 : 3=
=4+4
=8
Answer Link
Аноним
Аноним
28-12-2014
(-2,8):(-0,7)+4=
28:7+4=
4+4=
8
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ana Maria Reuseste Sa Termine De Tesut Un Covor In Circa 12 Ore.Dna Laura Face Acelasi Covor In 8 Ore.Daca Dna Laura Si Ana Maria Ar Lucra Impreuna In Cat Timp
Va Rog Imi Dati Rezumat La D-l Goe urgent Va Rogggg Multt
Dintr-un Balot S-au Cumpărat 14m, Din Alt Balot 36m Şi S.a Plătit 18960 Lei. Ştiind Ca Un Metru De Stofa Din Al Doilea Balot Costa De Patru Ori Mai Mult Ca Un M
Un Text S De Lungime 2n, Unde N Este Un Numar Natural Par, Este Codificat In felul Urmator: Se Construieste O Matrice Patrata De Dimensiune N×n In Care Primele
Spuneti-mi Urmatoarele Numere ( -2, 1supra6, -12 Supra 4, 10 Supra6, 47, 1supra2, 15 Supra 10, 6 Supra5, 0, -11supra-33, In CE MULTIME APARTIN Fiecare Din N
Buna..Ma Ajutati Si Pe Mine Va Rog.ce Functie Sintactica Are "acest"si Ce Parte De Vorbire Are?Ce Functie Sintactica Are "mie" Si Ce Parte De Vorbire Are?
Precizeaza Mijlocul Intern De Imbogatire A Vocabularului , Prin Care S-au Format Cuvintele : Retrasã,bãieţeşte , Fiecare.
Se Considera Trapezul Isoscel ABCD, AB II CD, AD Congruent Cu BC Congruent Cu CD, M(<DAB)=80 Grade Si E Apartine (BD), Cu DE Congruent Cu DC .a) Stabileste N
POVESTIREA Povesti Fat Frumos Din Lacrima Va Rog Eu Foarte Mult
Cand Este Ziua Uniuni Europene???raspuns...