RO Study
👤
Staa123
Staa123
03-10-2017
Geografie
a fost răspuns
Care este cea mai mare tara
Răspuns :
Rreebbeeccaa10
Rreebbeeccaa10
03-10-2017
china si rusia sper ca te am ajutat
Answer Link
RirirBernabeu
RirirBernabeu
03-10-2017
Rusia. Succes la teme
Answer Link
VEDEÈšI TOATE RÄ‚SPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alexandru Si Alina Su Impreuna 25 Creioane Colorate.Alexandru Are Cu 5 Creioane Mai Multe Decat Alina.Cate Creioane Colorate Are Fiecare ?
Cati Ani Are Cea Mai Batrana Acvila De Munte De Pe Valea Frumoasei, Stiind Ca Poate Trai Cu Doua Decenii Mai Putin Decat Un Secol Si Ca A Trait Deja De 15 Ori M
Rezolvarea Unei Functii De Gradul Al 2 Lea
Diferenta Dintre Un Numar Necunoscut Si 0 , (3) este Egala Cu 0 , (6) Din Suma Intre Acelasi Numar Necunoscut 0,(3) . Determinati Numarul Necunoscut
Explicati Cuvintele Lui George Enescu :Mi-am Slujit Tara Cu Armele Mele :pana,vioara Si Bagheta
Scade Numarul 7 Din Cel Mai Mare Numar Natural Alcatuit Din Sute,zeci Si Unitati Cu Cifra Unitatilor 7
Scade Numarul 7 Din Cel Mai Mare Numar Natural Alcatuit Din Sute,zeci Si Unitati Cu Cifra Unitatilor 7
Spuneti-mi Cate O Propozitie Cu Cuvintele : Hora, Lautari, Cantec, Compozitor, Vraja .Multumesc, Astept Raspuns !
Sa Se Calculeze Nr. De Electroni Si De Neutroni Din:a) 23 G Nab) 2 Moli Kc)5 Kilomoli Ned)4 Kg Cae)masa Pt 10 Kilomoli De Ff)nr. De Atomi Din 0,5 Kilomoli Ag,3.
Un Dialog Intre Mine Si Un Prieten Despre Inventiile Care Au Facut Viata Mai Usoara.