RO Study
👤
Tirtea
Tirtea
03-10-2017
Limba română
a fost răspuns
Situație de comunicare în parc
Răspuns :
BuDyK007
BuDyK007
03-10-2017
-Salut
-Salut
-Ce mai faci?
-Nimic stau si ma odihnesc.Tu?
-Trebuie sa vina niste copii sa jucam fotbal.
-Bine.Ooo!Ei sunt?
-Da!Mersi ca mi-ai aratat.
-Bine la revedere
-La revedere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Conversaţii Neobişnuite. Imaginează-ţi Ce Și-ar Spune O Salcie Și Un Brad. Scrie Un Dialogîn Care Fiecare Arbore Să Aibă Câte Trei Intervenții. Folosește Și Pro
Cuvintecu Sens Asemanator.podoabe,ostenit,minunat,chip.
A+b+c=39 ;c Este Un Sfert Din B,iar B Este Dublul Lui A Din Ce Am Gasit Pe Aici Nu Am Inteles Nimic. Copilul Spune Ca Nu A Invatat Cu Virgulă Imi Trebuie Metoda
Completează Spațiile Punctate:A.Itemi De Completare1. Extrage Din Text Două Adjective În Nominativ:2. Transcrie Un Complement Direct Și Un Circumstanțial De Loc
Să Se Determine Probabilitatea Ca, Alegând Un Număr Din Primele 40 De Numere Naturale, Acesta Să Nu Conţină Cifra 7.Am Zis Np=41(de La 0 La 40) Si Nf=37(41-4;7,
A Xo = 504 Și Bxc=396, Cu Cât Este Egal Bx (a + C)?) Găsește Numere Naturale Care Să Aibă Atât Suma, Cât Şi Produsul Egale Cu 10.
2. Scrieți Cu Cifre Romane:a) Toate Numerele Naturale De La 1 Pînă La 18;b) Toate Numerele Formate Din Zeci Întregi, Pînă La 100, Apoi Predecesorul Şisuccesorul
Cifra Miilor A Numarului 675 389 Este Egala Cu Q)6 B)3 C)7 D)5
Calculati X Din 5/4*[4/5*(2/3*x+3/2)+1]-(3/2)^2
Fie Triunghiul ABC Cu Laturile AB=13 BC=14 Si AC=15.Sa Se Calculeze Raza Cercului Circumscris Si Cercului Inscriintriunghi Va Rog Rapid