RO Study
👤
Fernanda2006
Fernanda2006
03-10-2017
Limba română
a fost răspuns
10 cuvinte din masa vocabularului
Răspuns :
AdrianGEEORGEE
AdrianGEEORGEE
03-10-2017
ilic, paharnic , adolescent , bulb , laptop , barabula, lubenita , harbuz perje turloaie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
600dm=600dm:...... Mulțumesc Pentru Ajutor
Ajutati-ma Cu O Compunere La Munte In Care Sa Folositi Cuvintele Sau Si S-au.textul Sa Aiba 10 Propozitii
O Solutie De Ca ( OH)2 De Concentratie 3,7 % Reactioneaza Cu 2,4 L De CO2 La 2 Atm Si 27 Grade. Afla : a) Volumul CO2 In Conditii Normale b)masa Solutiei De Ca(
Cum Aflu Ph-ul Unei Substante? Stiu Povestea Cu -log Din Concentratia Ionilor De Hidroniu Dar Mai Pe Romana? Sunt Mai Paralel De Fel La Chimie
As Vrea Sa Imi Dati Si Mie O Idee De Desen Cat Mai Originala (nu Peisaje)..Dau Coroana! :)
Enunturi Pentru Expresia Cate In Luna Si In Soare
Suma Numerelor A Si B Este 129,iar Diferenta Lor Este41. Afla Valoarea Fiecarui Nr.prin Metoda Figurative
Va Rog! Doar Cine Stie!Coroana Plus 50 Puncte! Explica Titlul Poeziei ,,Rapsodii De Primavara'' , Referindu-te La Temă,la Ideea Centrala Si La Modul In Care Est
Va Rog Multt Pliss! Am Nevoie Acum Ofer Coroana. Spuneti Mai Multe Sensuri Al Cuvantului "corn". Alcatuiti O Lista Cuprinzand Sinonimele Expresiei A O Lua La Go
Lungimile Laturilor Unui Triunghi Sunt Exprimate In Cm Prin Numere Naturale Consecutive .Stiind Ca Dublul Perimetrului Este De 120cm Aflatii Laturile Triunghiul