RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-10-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce am simțit la audierea balada miorita
Răspuns :
Danutzbogdan
Danutzbogdan
09-10-2017
La audierea baladei "Miorita" am fost impresionat de vocea calda si mesajul textul .De intelepciunea populara care a imbinat minunat relitatea cu imaginarul pentru a transmite ceea ce-si dorea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Recunoasteti Modurile Verbelor Subliniate Si Precizați Functia Lor Sintatica: De Cules,de Udat,facandu-si,a Citi,chemat,de Dat.
Faceți Câte O Propoziție Pentru Fiecare Cuvânt În Engleză:aftershockemergency Services Take Off
Fie Cubul ABCDEFGH Cu Muchia Egala Cu 1 Cm. Calculați Sinusul Unghiului Dintre Diagonalele BH Și Planul(ABC) Va Roggg Urgent Dau Coronita Stele Orice Vreți !!
Va Rooog Ajutor. Problema Dupa Imaginea Atasata De Mine De Mai Suus. Dau Coroana,inima,si Puncte Si Dau Stele(marchez Cel Mai Bun)
O Femeie Cu Ochi Căprui (trăsătură Dominantă) Se Căsătorește Un Bărbat Cu Ochi Albaștri (trăsătură Recesivă). Dacă Știe Că Bărbatul Este Homozigot Calculează În
Va Rog Mult Dau Coroana. URGENT Ex 26
Va Rog Din Inima Ajutati-ma Am Nevoie Urgent Dau Coroana Va Roggg Am Nevoie Chiar Acum Daca Se Poate Va Rogg
5. Compune Câte O Problemă Pentru Fiecare Exerciţiu De Mai Jos: a) 673 + 145 X 167 = b) 62 164 - 335 X 106 = c) 43 X 206, 52 X 114 = Dau Coroana Promit!!
Scrie Numerele De Mai Jos Ca Produse De Doi Factori, Dintre Care Unul Să Fie 2.Ce Fel De Numere Sunt Acestea?A. 444;B. 8.888;C. 66.666;D. 222.222;
Descompuneți În Factori X2 +6x + 7. Va Rog Frumos!!!