RO Study
👤
FediaMd
FediaMd
02-10-2017
Chimie
a fost răspuns
Comparatia metalelor cu nemetalele
Răspuns :
Mihaiimbrisca
Mihaiimbrisca
02-10-2017
metalele prezintă luciu metalic; nemetalele nu prezintă luciu metalic
metalele conduc curentul electric; nemetalele nu conduc curentul electric
metalele sunt in stare solidă cu excepție mercurul singurul metal lichid; nemetalele sunt gazoase.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati 48,5•100; 0,3608•100; 5,2•1000;6,36074•1000;4,0000001•10 La Puterea A 5
Va Rog Mult Sa Rezolvati Urmatoarele Probleme.Sunt De Clasa A 4-a ,dar Eu Nu Mai Stiu Cum Se Rezolva..Parca Se Rezolva Cu Segmenti..nu Mai Stiu, Ceea Ce Conteaz
Precizati Cu Ajutorul Cunostiintelor Din Anii Anteriori carui Gen Literar Ii Apartine Fabula definitia Fabulei reprezentatii Principali Ai Acestei Specii Lite
Sinonime Pentru Locutiunile : "tragere De Inimă" Si "dare De Mana".... Va Rog Sa Mă Ajutati
Determinati Lungimea Inaltimii Unui Trapez ABCD (AB Paralel CD) Cu AB =32 Cm , BC=20 Cm ,CD=7cm Si AD =15 Cm
Transforma Enunturile ,ca In Model. Trei Elevi Au Plecat La Munte . Al Treilea Cara Cortul . In Clasa Sunt Douazeci De Elevi .
Alcatueste Cite Un Enunt, Folosind Ortigramele: La, L-a, Sau.
Marina Are 50 Lei.cumpara Doua Tricouri 9 Lei Fiecare Iar Din Rest 2 Reviste.cat Costa O Revista?
Cat Mai Multe Expresii In Care Subst. ,,inima'' Sa Aiba Sens Figurat, Dau Coroana
Va Rog Mă Ajutați .Scrieți Un Articol, Adresat Unei Reviste De Copii,despre Viață Din Antarctică.