RO Study
👤
Leont
Leont
02-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Cat face 2+2:2 sa va vad
Răspuns :
Dianapop2004
Dianapop2004
02-10-2017
2+2:2=2+1=3............
Answer Link
Imitrebuienume
Imitrebuienume
02-10-2017
3 deoarece mai intai rezolvam impartirea (sau inmultirea cand e cazul) apoi adunarile/scaderile.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca 2,1 G Alchena Reactioneaza Cu 250 ML Solutie 0,1 M Apa De Brom, Alchena Care Poate Prezenta Izomeri Optici Este: A. 2-butena B. 2-pentena C. 2-hexena D. 1-
XIII.3.110. Suma A Patru Numere Este 55. Primele Trei Numere Sunt Consecutive, Iar Al patrulea Este Cu 10 Mai Mare Decât Al Treilea Număr. Care Sunt Cele Patru
Analizați Pronumele Din Fragmentul Următor:Într-o Zi, Fetița Îl Întrebă Pe Tatăl Său:— Tata, Poți Să-mi Cumperi O Carte?— O Carte? Se Miră Acesta. Dar Televizor
Aflati Toţi Multiplii Comuni Ai Numerelor 111 Şi 74 Mai Mici Decît 1000.Precizati Cel Mai Mic Multiplu Comun Neutrul Al Celor Doua Numere.Va Rog !
La Ferma Sa, Stăpânul Lui Colt Alb Avea 72 De Găini Şi Rațe. Ştiind Că Numărul Găinilor E Cu 8 Mai Mare Decât Cel Al Rațelor, Află Câte Păsări De Fiecare Fel Su
Scrie Din Text 2substantive Comune La Genul Masculin, Nr. Singular.2adjective Care Insotesc Substantive La Genul Masculin.2 Verbe La Nr.singular Si 2 La Nr.plur
La Ferma Sa, Stăpânul Lui Colt Alb Avea 72 De Găini Şi Rațe. Ştiind Că Numărul Găinilor E Cu 8 Mai Mare Decât Cel Al Rațelor, Află Câte Păsări De Fiecare Fel Su
Aratati Ca , Oricum Am Alege 5 Nr Naturale,exista Cel Putij Doua Care Dau Acelasi Rest La Impartirea Cu 4
Pinocchio Și Tatăl Său Au Împreună 45 De Ani. Ce Vârstă Are Fiecare, Dacă Vârstatatălui Este De 4 Ori Mai Mare? Să Se Rezolve Prin Metoda Figurâțică
Analizați Pronumele Din Fragmentul Următor:Într-o Zi, Fetița Îl Întrebă Pe Tatăl Său:— Tata, Poți Să-mi Cumperi O Carte?— O Carte? Se Miră Acesta. Dar Televizor