RO Study
👤
Leny6
Leny6
02-10-2017
Limba română
a fost răspuns
scrie un cuvant asemanator ptr urata
Răspuns :
Bujorandrei
Bujorandrei
02-10-2017
Dezgustător,oribil,nasol.Sper ca te-am ajutat :)
Answer Link
Aiflorentina
Aiflorentina
02-10-2017
urata=inestetica,neplacuta...............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna. Traduceti-mi Si Mie ,,eu Am Sa Merg In Bulgaria Cu Familia Mea. Abia Astept! V-a Fi Super"
17. Media Geometrica A Numerelor 3la Puterea X Si 9 La Puterea y Este 9. Aflati Cele Doua Numere X Si Y , Daca Se Stie Ca X=y+1
Cine Ma Ajuta La Matematica Distactivaconsidera Ca Tu Esti Capitanul Unui Vapor.pe Vapor Sunt10 Marinari Si 20 De Calatori.cati Ani Are Capitanul?
Aflati Numarul Fractiilor De Forma [tex] \frac{3x4}{a24} [/tex] Care Se Simplifica Cu 12.
Explicaţi În Ce Constă Diferenţa Gramaticală Dintre Formele Subliniate: a) Nu-mi pasă De Nimic. b) Nu-mi amintesc De Nimeni. c) Vreau Să-mi repet De O Sută De O
Cel Mai Mic Nr.natural Care Impartit Pe Rand La 3 Si La 5 Da De Fiecare Data Restul 2 Si Catul Diferit De Zero Este Egal Cu ....
Explicaţi În Ce Constă Diferenţa Gramaticală Dintre Formele Subliniate: a) Nu-mi pasă De Nimic. b) Nu-mi amintesc De Nimeni. c) Vreau Să-mi repet De O Sută De O
Calculati Media Aritmetica A Numerelor A Si B Unde : A = 6√3 +√108-4 √75+ 2√147 =....
Pe Baza Urmatoarelor Reactii Termochimice:a) NO (g) + O3(g) -> NO2(g) + O2(g) delta H1 = -199kjb) O3(g) -> 1,5 O2(g) -> Delta H2= -142 Kjc) O2(g) -&
Cate Luni Sunt Din August 2009 Pana In Iulie 2014 ?