RO Study
👤
Coleganoua16
Coleganoua16
02-10-2017
Limba română
a fost răspuns
Vreau exercițiu 7.
VA ROG!!!!!
Răspuns :
Issac771
Issac771
02-10-2017
Căzătoare
Argintii
Melodios
Întunecate
Answer Link
AndreeaNegruta
AndreeaNegruta
02-10-2017
stea stralucitoare,frunze aramii,cantec melodios,paduri vii
coroana te rog , am mare nevoie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
As Dori Daca Se Poate Rezumatul De Costache Negruzzi Cum Am Invatat Romaneste Va Rog!:*
Cum Se Obtine hidroxidu De Cupru ?care Este Diferenta Intre sulfat Si Hidrosid De Cupru?si La Ce Se Refera puntele Din Fereastra In Care Adresem intrebarea?
Ma Ajutati Va Rog La:1) (x-1)(x+4)+(2x+1)(x-2)=?2) (x²-2)(x+1)+x(x²-4)+(x-1)(x-2)=?3) (x²-3x)(x-2)-x²(x+2)+(2x²+1)(x+1)=?As Vrea Va Rog Frumos Rezolvarile
Sa Se Rezolve Inecuatia D(a)≤0 , A∈RD(a)=[tex] \left[\begin{array}{ccc}a&-1&1\\-1&1&a\\-1&a&1\end{array}\right] [/tex] E Determinant
Avem Un Sir Cu 2037 De Termeni Iar Termenul Din Mijloc Este 1375 Aflati Primul Termen Al Sirului Si Suma Termenilor Sirului.Suma A Patru Nr Naturale Este 1365.
Va Rog Sa Ma Ajutati :1.determinati Nr. Prime A Si B Stiind Ca 7a +16b=942.determinati Nr Prime A B Si C Stiind Ca 2a +5b+6c=743. Determinati Nr Prime A Si B S
Elena Iubeste Mult Florile.Ea A Cumparat 27narcise Ai35zambile .Formuleaza Intrebari Astfel Incat Sa Rezolvi Problema Prin Adunare Si Scadere.
Buna! Ajutati-ma Va Rog La Tema De Vacanta: Ma Gandesc La Un Numar.Îi Adaug 243,îi Scad 157,apoi 80 Și Obțin 300. La Ce Numar M-am Gandit?
Cum Se Obtine hidroxidu De Cupru ?care Este Diferenta Intre sulfat Si Hidrosid De Cupru?si La Ce Se Refera puntele Din Fereastra In Care Adresem intrebarea?
Identifica Greselile Din Enunturile De Mai Jos!a.Nava Spatiala A Aselenizat Pe Luna .b.I-a Revenit Un Procent De 15 % Din Tranzictia Efectuata.c.Medicamentul No