RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-10-2017
Limba română
a fost răspuns
urgen o compunere despre oras
Răspuns :
Mihnea50
Mihnea50
02-10-2017
Orasul meu e frumos Mai ales noaptea e luminat si e frumos sa te plimbi noaptea si ziua sint gradinute cu flori langa blocuri am o gradinuta cu tot felu de flori e foarte frumos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Fie Mulţimea A=[1,2,3,4] . Scrie Toate Submulţimile Mulţimii A Cu 3 Elemente.
Fie ABCD Paralelogram Si M Aparține [AD], N Aparține [AC], P Aparține [AB] Astfel Încât MN Paralel DC, NP Paralel BC, BC=8 Cm Si DC=12 Cm. Aflați Perimetrul AP
Subiect 30 Puncte.Doresc Ajutor!
Vă Rog Dau Coroana Exercitiul 2.
22. Ştefania A Adăugat La Produsul Numerelor 9 Și 8, Înzecitul Numărului 7Ce Număr A Obţinut Ștefania?
Când Stă Lângă Un Substantiv Și Se Acordă Cu Acesta Pronumele Demonstrativ Devine............. adjectivul Pronominal Demonstrativ De Identitate Stă......... În
Ajutați Mă Va Rog Creați Un Text Din Cinci Enunțuri ,alegeți Singuri Titlul Pe Care Îl Doriți Dintre Cele Trei Urgentttttttt Dau Coroana Nu Glumesc ..... ( Ex
Complete The Sentences Using The Past Perfect,1 The Children Had Done (do) Their Homework Bythe Time Their Mum Came Home.2 The Thieves .......(already/run Away)
Va Rog Frumos Ajutați Mă ❤️dau 50 De Puncte
Cauta Informatii Despre Plante Carnivore Din Diferite Surse.scrie O Compunere De Aproximativ 10-15 Randuri Precizand: -unde Traiesc Aceste Plante -cum Se Adapte