RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-10-2017
Limba română
a fost răspuns
Cum se desparte [prieteneste] ?
Cat mai repede
Răspuns :
Mikiurdoi
Mikiurdoi
02-10-2017
Pri-e-te-nes-te sper ca te.te.am ajutat
Answer Link
Аноним
Аноним
02-10-2017
pri-e-te-ne-ste sper ca te.am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! Imi Puteti Da Morala Si O Parte Frumoasa Din Cartea Vama Fantoma . Multumesc
O Coardă AB Cu Lungimea De 1 M Este Fixată La Ambele Capete. Într-un Punct P Situat La 40 Cm De Centrul De Oscilație A, Diferența De Drum Dintre Unda Reflectată
Extrage Din Fragment Elementele Realiste Care Tin De Banalitatea Vietii Cotidiene
Craciun Fericit Tuturor!!!
Împărţiţi Numărul 106 În Părţi Direct Proporţionale Cu Numerele 0,(3); 2 Şi 1,2.Vă Rog, E Urgent!
La Nitrarea A 470 Kg Fenol Se Obtine Un Amestec De Reactie Care Contine 2-nitrofenol, 4-nitrofenol Si Fenol Nereactionat. Calculati Procentajul Masic De Fenol T
I Have An BMW E91 And Today I Saw It Leaks A Liquid In The Interior Of The Car From Sideways Under The Gearbox, The A/C Works Well, So What It Could Be? One Fri
Ajutooor! Va RO Repede!!! Descrieți Modalitatea De A Determina Densitatea Unui Lichid. Faceți Un Desen Și Scrieți Formele De Calcul Dau Coroana!
.Un Corp Electrizat Are Un Surplus De Electroni N = 50-10⁹. Determină Sarcina Pe Care O Are Corpul.
14. Numărul Natural P, De N Cifre, Nu Toate Egale, Are Următoarea Proprietate: Dacă Schimbăm Într-un Anumit Mod Ordinea Cifrelor Sale, Obţinem Numărul Natural O