RO Study
👤
Flavi
Flavi
01-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Găsește a, b, c,d astfel ca a2b7+3c2d=7321
Răspuns :
Matimaticeana3
Matimaticeana3
01-10-2017
4297+3024=7321
.......Sper ca te am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Menționati Cele Mai Adânci Oceane Și Cele Mai Înalte Varfuri De Pe Fiecare Continent.
Va Rog Rezolvare La Ex 1
#2670 Ecuatie4 Ecuație4Se Dau Două Numere Naturale Nenule, A Și B, Unde A < B. Să Se Determine Soluțiile Naturale Nenule X Și Y Ale Ecuației: 1/x+1/y=a/b.Dat
Buna Ziua, Ma Ajutati Va Rog Frumos Cu Problema De Mai Jos? Metanul Si Oxigenul Sunt Puse Sa Reactioneze Intr-un Vas Inchis Ermetic. In Conditiile Date, Produse
Un Grup De 7 Copii Au Fost Cu Schiurile In Poiana Brasov.fiecare A Schiat In Prima Zi 6 Ore.in Total Au Schiat:a.30 De Ore,b.35 De Ore,c.42 De Ore,d.14 Ore
1.Formulează Fraze Alcătuite Din Două Propoziții(un Principală Și Un Subordonată Predicativă)în Care Propoziția Subordonată Predicativă Să Fie Introdusă Prin:a)
VĂ ROG FRUMOS SĂ MĂ AJUTAȚI !!!DAU COROANĂ!!!(de La "de Literatura" Mai Departe VA ROGGGGGGGG!!!!)
Fie ABCA'B'C' O Prisma Triunghiulara Regulata Dreapta Cu AB=12cm Si AA'=6√3cm.Calculati : a)distanta De La C' La AB b) Distanta De La A' La CD , Unde D Este Mi
Doar Exercițiul 5, Dar Va Rog Nu Doar Rezultatele Ci Și Cum Ati Făcut, Fiecare Exercițiu In Parte Va Rog!
Va Rog Sa Imi Si Explicați Ca Nu Inteleg Problema