RO Study
👤
Acoloundevreau1
Acoloundevreau1
01-10-2017
Religie
a fost răspuns
pt a tine sufletul curat
Răspuns :
Theo241
Theo241
01-10-2017
Pentru a tine sufletul curat trebuie sa :
-mergi la biserica
-sa te spovedești
-sa faci fapte bune
-sa nu îl chemi pe cel rau(adică sa nu înjuri )
-sa îi ajuți pe cei din jurul tău
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Predicatele Si Ce Fel Sunt In Textul: Sub O Frunza De ArtarSta La Umbra Un Tantar.Sus, Un Avion SubtireZbarnaie Ca Un Bondar
Puteti Va Rog Sami Dati Rezolvare La Aceasta Problema:calculati Lungimea Cercului Cu Raza De 4cmse Da: Rezolvare :nustiu C
Valoare Morfologica A Cuvintelor : Am Constatat , Primavara , Noastre, Berzele , Cuiburi bursuc de Munte cu Placere un Buchet
Analizati Cuvintele Subliniate Ziua Ninge,noaptea Ninge,dimineata Ninge Iara.( Cuvintele Subliniate Sunt |ziua ,noaptea,dimineata) Asta-noapte Eram Tulburat (no
Vreau O Compunere In Padure Cu ,au Inverzit,alearga,zumzuie,susura,adie,am Vazut,vom Reveni
Aria Unui Patrat Este De 625 Metri Patrati.Aflati Perimetrul Patratului.
Sa Se Calculeze Volumul De Aer Necesar Arderii A 96g Metanol. Va Rog Frumos, E Urgent. >_<
(x+2) La A2a + 4(x+3)=(x+2)la A2a
Aflati predicatele : A Fost Odata Un Imparat. Acest Imparat Avea Trei Fete .Pentru Ca Era Un Vaduv Amarat , Aruncase Toata Dragostea Asupra Fetelor Sale.
Intr-o Noapte Cu Ceata Poti Observa Ca Fasciculele De Lumina Provenite De La Farurile Autovehiculelor Sint Delimitate de Linii Drepte.Cum Explici Fenomenul? VA