RO Study
👤
TheSnache
TheSnache
01-10-2017
Matematică
a fost răspuns
Va rog urgent dau coroana!!!
Răspuns :
Yanisalx2007
Yanisalx2007
01-10-2017
Alin a cules 25 de narcise, Alex cu 15 mai mult decat Alin, iar Dan cu 12 mai mult decat Alin. Cate narcise au cules cei trei baieti?
Answer Link
Ford17
Ford17
01-10-2017
Adrian are intr-un sac 10kg de mere, in al doilea cu 20kg mai mult fata de primul si in al treilea cu 17kg mai putin fata de al doilea. Cate kg sunt in al doilea si al treilea sac.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutatima Va Rog Sa Rezolv Aceasta Problema Prin X...aceasta Este Problema:Mama A Pus In Bomboniera Un Numar De Bonboane.Mihai A Luat O Treime Din Bonboane.Pen
Cavitatea Amniotiotica , Placenta Si Embrionul Se Formeaza In Urma Diviziunii____1.celulele Trompelor Uterine 2.ovulului 3.celulele Peretilor Uterului 4.zigotu
Compenere Despre Sarbatoarea Sfintilor Psti
Am Nevoie De 5 Expresii Cu Cuvîntul "codru" Și 5 Expresii Cu Cuvîntul "pasăre". Vă Rog Frumos!Am Nevoie Urgent!
Se Considera Functia F;R->R , F(x)=(3-√10)x+√10 a) Aratati Ca Punctul M(1,3) Apartine Graficului Functiei F. b) Rezolvati In R Inecuatia ;f(x)-3≥0
Doi Muncitori Încep O Lucrare La Ora 9 Dimineața Și O Termină,în Aceiași Zi La 14:30. a)La Ce Oră Ar Fi Terminat Lucrarea Dacă Ar Fi Participat La Ea 4 Muncitor
Reped Am Nevoie De O Compunere Cu Incheierea : "Ma.m Simtit Extraordinarin In Aceasta Excursie Iar, Doamna Ne.a Promis Ca Vom Mai Merge La Sibiu." Va Rog Reped
Dau Coroana!Exercițiul 16
Scrieți Un Eseu Despre Tainele Mării.
Dau Coroana !Exercitiul 20